Μιας και το μονο που μπορουσα να κανω αυτο το Σαββατοκυριακο ηταν να βλεπω την βροχη να πεφτει, αποφασισα να κανω κατι διαφορετικο.
Εκατσα, διαβασα και μετρησα (περιπου 6 ωρες....) ολο το project και εκανα μια σουμα για να δω ποσες εργατοωρες και μερες εχω αναλωσει στο jimny.
Επισης τα εχω γραψει κυριως με την σειρα που εγιναν, αλλα οχι παντα.
Βαθια ανασα και ξεκιναω:
7 ημερες.
6 ωρες.
7 ωρες....
100 ωρες.
104 ωρες.
46 ωρες.
118 ωρες.
54 ωρες.
25 ωρες.
68 ωρες.
110 ωρες.
32 ωρες.
36 ωρες.
96 ωρες.
16 ωρες.
9 ωρες.
3 ωρες.
16 ωρες.
51 ωρες.
324 ωρες..... (μακραν οι περισσοτερες εργατοωρες!!!!).
4 ωρες.
5 ωρες.
Επειδη ομως δεν ειμαι robot για να δουλευω τοσο καιρο, (εκανα τους υπολογισμους για εσας) και βγαινει το αποτελεσμα, πως το project μεχρι στιγμης εχει φτασει τις 175 μερες με 7ωρη απασχοληση καθε μερα.
Δηλαδη αν το εδινα σε ενα συνεργειο με 4Χ4 (εδω γελαμε) και του ανεθετα ολα αυτα που εχω κανει μεχρι στιγμης, θα δουλευε μονο για εμενα για 175 ημερες....
Οπως βλεπετε δεν υπαρχει καμια σχεση με τα 4 φαινομενικα χρονια (1.460 μερες) εως τωρα.
Και επειδη δεν ειναι ολα εργατοωρες, παρτε και μερικα αλλα στοιχεια:
1.Εχω διανυσει 1.750km πηγαινε-ελα Μοσχατο-Ελληνικο. Περιπου γιατι δεν εχω υπολογισει και μερικες διπλες αλλα και τριπλες διαδρομες που εκανα την ιδια μερα, λογω του γνωστου "επαγγελματισμου" των Ελληνων και των αψογων υπηρεσιων τους....
2. Εχω δουλεψει υπο βροχη, δυνατους αερηδες και σε θερμοκρασιες απο +42°C το καλοκαιρι εως 3°C τον χειμωνα.
3. Με εχουν τσιμπησει πανω απο 500 φορες τα ΓΑΜ:censored:ΝΑ κουνουπια τιγρεις!!!!!
Μπορει σε μερικους να φαινεται αστειο αλλα στα νοτια προαστεια υπαρχει μεγαλο θεμα και οταν ξυνεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε 20 διαφορετικα σημεια ταυτοχρονα, πολυ απλα δεν δουλευεις...
4. Εχω φτιαξει 7 special tools μονο και μονο γι'αυτο το project.
5. Εχω αγορασει πανω απο 150 βιδες (κυριες-βοηθητικες-λανθασμενες) και πανω κατω τα ιδια παξιμαδια και ροδελες....
6. Εχω καταναλωσει 100+ δισκους κοπης και περιπου 40 δισκακια τροχισματος.
7. Εχω καναναλωσει επισης 1 μικρη καλουμπα συρματος για την μικρη mig και μια μεγαλη καλουμπα για την μεγαλη mig.
8. Η πιο επικινδυνη στιγμη του project δεν ηρθε απο το ιδιο το αυτοκινητο, αλλα απο μια σκατογρια που αποφασισε μια ωραια Κυριακη να μπει αντιθετα στον μονοδρομο που φτιαχνω το αυτοκινητο και να με βαλει στοχο.
Την τελευταια στιγμη και πριν με χτυπησει, κανω ενα διπλο axel και πεφτω μεσα στο jimny σαν σακι με πατατες....
Η' δε ατακα της σκατογριας μετα που σταματησε, ηταν αποστομωτικη: Πω-πω... παλι καλα που ειμαι καλη οδηγος και δεν σε πετυχα.....
9. Τελος.. πραγματικα δεν μπορω να υπολογισω ποσες ωρες εχω κατσει μπροστα στον υπολογιστη ψαχνωντας για λυσεις και ιδεες....
Minimum 2 ωρες καθε βραδυ. Μερικες φορες με εχει βρει και το ξημερωμα.....
Keep thinking......