Να σας πω την αληθεια δεν ειχα και πολυ ορεξη να δουλεψω σημερα...
Ειχα πολυ λιγα πραγματα να κανω, εκανε και κρυο.... Αυτο που ακολουθησε ομως δεν το φανταζομουν....
Πρωτα απ'ολα ετριψα με ντουκοχαρτο και εβαψα ΠΑΛΙ τον χωρο αποσκευων (ωρες-ωρες απορω με την γαιδουρινη υπομονη μου.....).
Θα τον εβαφα ετσι και αλλιως για να βαψω τις αποληξεις των θολων, αλλα μετα αναγκαστηκα να τον βαψω ολοκληρο γιατι μου επεσαν κατι βαρια πραγματα και πεταξαν μερικες φλιδες χρωματος.....
Αυτη την φορα τον εβαψα με μικρο ρολλακι για να αφησει πολυ περισοτερο χρωμα στην επιφανεια απ' οτι το σπρευ.
Βγηκε μια χαρα. Νομιζω πως ετσι επρεπε να βαψω ολοκληρη την καμπιινα απο την αρχη.....
Σειρα ειχε η ηλεκτρικη καλωδιωση.
Για να δω απο που θα την περασω επρεπε να βαλω τα καθισματα και τις ζωνες 4ων σημειων.
Το εκανα και αυτο και μετα λεω: Λες να το εβαζα μπροστα να δω οτι ολα πηγαν καλα με την καλωδιωση του ταμπλο?
Βαζω μπαταρια, βγαζω το καλυμμα απο την εισαγωγη, γυρναω.... ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.... 3 λεπτα γυρναω το κλειδι και δεν επαιρνε με τιποτα....
Και εκει που ριχνω πρωινα που*****κια στον εαυτο μου και σκεφτομαι πως καπου εχω κανει μ@λ@κι@... θυμαμαι οτι τα καλωδια της τρομπας βενζινης απλα τα περασα μεσα απο την καμπινα και δεν τα ενωσα απο κατω.....
Σας μιλαω ντομπρα, με το που το συνδεσα πηρε μπροστα με μιση μιζια..... 1 χρονο και κατι ειχε να παρει.....
Μετα λεω... αφου πηρε μπροστα, δεν το κανω και μια βολτα να δω τι εχει αλλαξει με τον κλωβο....
Οποτε ξεκινησα το extreme 4Χ4 που κανει ο off road master και ο antonis.....
Σε αυτην την φωτο κατεβηκα και αρχισα να το κουναω απο τον κλωβο για να δω τα περιθωρια σε roll over. Το δυσκολεψα πολυ, αλλα δεν αισθανθηκα σε καμια περιπτωση ταση ασταθιας.
Επισης δεν καταλαβε τιποτα απο την αυξηση του βαρους. Ακομη και με δευτερα (χωρις κοντες σχεσεις) και 1.000rpm αρπαζε σαν ενα εργοστασιακο jimny και λιιιιιιγο καλυτερα... Πρεπει να ειναι πολυ κοντα αυτα τα διαφορικα.....
Μιας και δεν ειχα τετρακινηση και το εδαφος ηταν νωπο, περιοριστηκα σε απλα πραγματα.
Το εχω ξαναπει πριν απο 1 χρονο, ΘΕΛΕΙ 33αρια!!!!!!
Την ωρα που εκανα οτι εκανα, εριχνα κλεφτες ματιες στις πισω βασεις των FOX. ΑΝ κουναγαν δεν το εβλεπα με γυμνο ματι. Την ιδια διαδικασια (οχι ακομα...

) θα ακολουθησω και μπροστα.
Πρεπει να φερω το τιμονι στα ισια του, να κανω μια εξαερωση ακομη στα φρενα, να ανεβασω λιγο την γωνια του trasnfer και μερικα αλλα πραγματακια.
Πιστευω πως στην κοπη της πιτας, αυτη την φορα θα ερθω με το δικο μου jimny!!!!!!!!!
Keep thinking......