Ζητειται τρελλος σαν εμενα με μεγαλα αποθεματα δυναμης να τελειωσει το κωλοproject πριν το κανω μπανιο με βενζινη και του βαλω φωκο.....
Μια οι γιορτες, μια ο καιρος εχω χασει εναν ολοκληρο μηνα δουλειας. Ελπιζω το Σαββατοκυριακο που μας ερχεται να καταφερω να προχωρησω εστω και λιγο.
Περασα και ειδα τα καθισματα... Προχωρανε αργα αλλα γινονται πολυ καλα. Ελπιζω να με δικαιωσει η επιλογη μου για τον γειτονα ταπετσερη. Ακομη και να μην με δικαιωσει, στα τετοια μας. Βαρεθηκα να τσακωνομαι για ψυλου πηδημα. Καθισματα ειναι....
Μιας και το μονο που κανω ειναι να καθομαι και να στοχαζομαι, εκανα μια αυτοκριτικη μεχρι στιγμης και εχω καταληξει σε μερικα ενδιαφεροντα πραγματα. Ενα απο αυτα ειναι πως τον κουρμπαδορο επρεπε να τον ειχα φτιαξει απο την αρχη του project.
Αυτα που ελεγα οτι θα παρω μετρα και θα παω σε μαγαζι να μου κουρμπαρει τις σωληνες ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΕΣ
Οι λεπτομερειες που εχω χρειαστει να κανω μεχρι στιγμης, αλλα και αυτες που θα ερθουν ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ απο πριν και δεν γινοταν να τις ξερω απο πριν.
Μιας και το εσωτερικο μου αλλα και οι αναγκες μου δεν ειναι normal (πιο πολυ σε abnormal φερνουν...

) δεν υπαρχει περιπτωση να γινοταν ουτε με καποιον ετοιμο κλωβο απο την αλλοδαπη.
Επισης οταν με το καλο σουλατσαρει για λιγο καιρο το περιπτερο, θα φτιαξω μια καινουργια καμπυλωτη βαση απο σωληνα και κανονικα silent-block πολυουρεθανης για το transfer, γιατι αυτη που εφτιαξα μου καθεται βαρια στο στομαχι 2 καλοκαιρια τωρα....
Διαπιστωση Νο2: Ο tube notcher που ελεγα να φτιαξω η να παρω θα ηταν πεταμενα λεφτα.... Μονο 2 κοψιες ειναι κανονικες και ολες οι αλλες ειναι με 4 διαφορετικες κλισεις πανω στην ιδια σωληνα!!!! Βαλε και την ελαφρια παραμορφωση πανω στην κουρμπα (δεν ειναι απολυτα στρογγυλη) και θα επρεπε να τροχισω παλι. Οποτε ποιο το νοημα?
Keep thinking......