ΤΟ RESCUE ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συγκεντρωμένες μετατροπές σε αυτοκίνητα μελών

Δημοσίευσηαπό 118 » Πέμ Δεκ 15, 2011 8:51 pm

___ και τα άρματα κολλάνε
Άβαταρ μέλους
118

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Κυρ Δεκ 18, 2011 7:51 pm

ROCK UNTIL WE FALL!!!
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Δημοσίευσηαπό alexm » Δευτ Δεκ 19, 2011 8:38 pm

alexm

Δημοσίευσηαπό JEO » Δευτ Δεκ 19, 2011 9:23 pm

Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό JEO » Δευτ Δεκ 26, 2011 1:00 pm

Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό JEO » Δευτ Δεκ 26, 2011 4:15 pm

Για οσους ενδιαφερονται για κατι τετοιο:
http://www.rotopax.com/
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό 118 » Δευτ Δεκ 26, 2011 7:37 pm

___ και τα άρματα κολλάνε
Άβαταρ μέλους
118

Δημοσίευσηαπό tsoko » Τρί Δεκ 27, 2011 11:35 am

tsoko

Δημοσίευσηαπό JEO » Τρί Δεκ 27, 2011 7:13 pm

Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό tsoko » Τρί Δεκ 27, 2011 7:41 pm

tsoko

Δημοσίευσηαπό JEO » Δευτ Ιαν 09, 2012 6:13 pm

Ζητειται τρελλος σαν εμενα με μεγαλα αποθεματα δυναμης να τελειωσει το κωλοproject πριν το κανω μπανιο με βενζινη και του βαλω φωκο.....

Μια οι γιορτες, μια ο καιρος εχω χασει εναν ολοκληρο μηνα δουλειας. Ελπιζω το Σαββατοκυριακο που μας ερχεται να καταφερω να προχωρησω εστω και λιγο.
Περασα και ειδα τα καθισματα... Προχωρανε αργα αλλα γινονται πολυ καλα. Ελπιζω να με δικαιωσει η επιλογη μου για τον γειτονα ταπετσερη. Ακομη και να μην με δικαιωσει, στα τετοια μας. Βαρεθηκα να τσακωνομαι για ψυλου πηδημα. Καθισματα ειναι....

Μιας και το μονο που κανω ειναι να καθομαι και να στοχαζομαι, εκανα μια αυτοκριτικη μεχρι στιγμης και εχω καταληξει σε μερικα ενδιαφεροντα πραγματα. Ενα απο αυτα ειναι πως τον κουρμπαδορο επρεπε να τον ειχα φτιαξει απο την αρχη του project.
Αυτα που ελεγα οτι θα παρω μετρα και θα παω σε μαγαζι να μου κουρμπαρει τις σωληνες ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΕΣ :dildo: :dildo: :dildo: :dildo: :dildo:
Οι λεπτομερειες που εχω χρειαστει να κανω μεχρι στιγμης, αλλα και αυτες που θα ερθουν ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ απο πριν και δεν γινοταν να τις ξερω απο πριν.
Μιας και το εσωτερικο μου αλλα και οι αναγκες μου δεν ειναι normal (πιο πολυ σε abnormal φερνουν... :confused2:) δεν υπαρχει περιπτωση να γινοταν ουτε με καποιον ετοιμο κλωβο απο την αλλοδαπη.

Επισης οταν με το καλο σουλατσαρει για λιγο καιρο το περιπτερο, θα φτιαξω μια καινουργια καμπυλωτη βαση απο σωληνα και κανονικα silent-block πολυουρεθανης για το transfer, γιατι αυτη που εφτιαξα μου καθεται βαρια στο στομαχι 2 καλοκαιρια τωρα....

Διαπιστωση Νο2: Ο tube notcher που ελεγα να φτιαξω η να παρω θα ηταν πεταμενα λεφτα.... Μονο 2 κοψιες ειναι κανονικες και ολες οι αλλες ειναι με 4 διαφορετικες κλισεις πανω στην ιδια σωληνα!!!! Βαλε και την ελαφρια παραμορφωση πανω στην κουρμπα (δεν ειναι απολυτα στρογγυλη) και θα επρεπε να τροχισω παλι. Οποτε ποιο το νοημα?
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό JEO » Κυρ Ιαν 15, 2012 11:50 am

Μετα απο εναν μηνα και κατι, εκανα λιγη προοδο στο project.
Οχι πολυ βεβαια.... γιατι ενω ειχε μια απιστευτη μερα, μου βγηκε κατι αναπαντεχο και επιασα δουλεια στις 12:30....

Οπως και να χει ομως, τελειωσα με την σωληνα δαπεδου του οδηγου που την ειχα αφησει μισοτελειωμενη τοσο καιρο και εφτιαξα και την μια σωληνα απο τις 2 που θα κατσουν πανω τα καθισματα:

Δεν μου αρεσει ομως... Θα τις ανοιξω πιο πολυ μεταξυ τους, για καλυτερο δεσιμο της κατασκευης και για να κατσει το καθισμα πιο χαμηλα κατα 3-5cm.

Ειχα και μια ιδεα εχθες κοιταζοντας τον κλωβο. Σκεφτομαι αντι να συνδεσω την αριστερη πισω διαγωνια σωληνα με την αριστερη κολωνα (πισω απο τον οδηγο), να την συνδεσω με την δεξια. Το ιδιο και με την αλλη πλευρα. Βασικα θελω να συνδεσω τις 4 κωλονες διαγωνια μεταξυ τους με ενα Χ. Θα δεσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ την κατασκευη στις βασεις, αλλα θα μου κοψει σε 2 ανισομερη κομματια τον χωρο αποσκευων.

Υπαρχει και αλλη μια ιδεα.... αλλα δεν μου αρεσει και τοσο.....
Να βγαλω τις 2 πισω διαγωνιες σωληνες που εφαγα 10 εργατοωρες για να τις ταιριαξω και να βαλω ενα μεγαλο Χ να πιασει τις 4 κολωνες μεταξυ τους.
Δεν επηρεαζει το πορτ-μπαγκαζ, δεν θα εχει καμπυλες στις πισω διαγωνιες και θα εχω περισσοτερες επιλογες αργοτερα για το σχημα της κουκουλας.
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό georgekoko » Κυρ Ιαν 22, 2012 5:40 pm

θοδωρη σε παω λιγο στα παλια αλλα ειδα μια καλη πατεντα που εκανες με ενα διχτυ στη πισω πορτα σαν χορος αποθηκευσης...μπορεις να μου πεις που βρικες αυτο το διχτυ και τη διαδικασια?? εχει ανοιχτει ενα ποστ με πατεντεσ αρκετα παλια αλλα εχει μεινει στασιμο!!! μηπος να το ανανεωσεις??? εεεε??? ως και επισημος πατενταman ???
Άβαταρ μέλους
georgekoko

Δημοσίευσηαπό JEO » Κυρ Ιαν 22, 2012 11:32 pm

Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό JEO » Τετ Ιαν 25, 2012 9:51 pm

Τελευταία επεξεργασία από JEO και Σάβ Δεκ 29, 2012 7:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Projects

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες