ΤΟ RESCUE ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συγκεντρωμένες μετατροπές σε αυτοκίνητα μελών

Δημοσίευσηαπό JEO » Κυρ Ιούλ 25, 2010 9:33 pm

Καλα και μερικως κακα νεα αυτο το Σαββατοκυριακο. Τα καλα ειναι πως το transfer μπηκε στην θεση του. Τα κακα ειναι οτι ξεχασα την φωτογραφικη στο σπιτι και πηρα μερικες φωτο με το κινητο....

Λοιπον, πρωτα απ'ολα θυμαστε την βαση που ειχα φτιαξει με την σωληνα?:
Εικόνα

Την πηρα μαζι μου στο γραφειο και την τελειωσα.....
Εικόνα
Της εφαρμοσα την απλη τεχνικη της τριγωνοποιησης για να αντεξει σε ολα τα φορτια που θα ασκηθουν πανω της.

Και μια απο κατω που φαινονται οι φρεζατες αλενοβιδες:
Εικόνα

Εδω φαινεται (τροπος του λεγειν.....) αυτο που σας ελεγα για την εφαρμογη της γωνιας στο silent-block. Με αυτο τον τροπο μεταφερω τα φορτια που κανονικα θα ταλαιπωρουσαν το λαστιχο, στο σιδερενιο κομματι.
Εικόνα

Αυτη ειναι η αλλη βαση (η εργοστασιακη του nissan). Της κολλησα μια λαμα για να κατσει απο κατω της το μεγαλο silent-block:
Εικόνα

Και εκει που ημουν χαρουμενος και καλα ετοιμος (νομιζα....) για την τοποθετηση, παρατηρησα οτι κατι λειπει απο το transfer.....
Που ειναι ο λεβιες.......? οεο?
Ειχα ξεχασει να φτιαξω το μοχλικο συστημα για την τετρακινηση!!!!
Οποτε ξανα πισω στο γραφειο και μεσα σε 2 ωρες ξηλωσα το μοχλικο απο το παλιο κιβωτιο της nissan (ηταν ενα συμπλεγμα που περιελαμβανε και τα 2 κιβωτια) και το προσαρμοσα στα νεα δεδομενα.

Εφτιαξα 2 λαμακια που μεσα τους κλεινουν ενα κομματι απο talon (παραγωγο του teflon) και το οποιο εχει αναλαβει τον ρολο του κουζινετου.
Τα 2 λαμακια τα κολλησα πανω στην λαμα ευθυγραμμισης αν θυμαστε της πλακας του transfer:
Εικόνα

Και εδω ολο το συστημα κομμενο και ραμμενο για το jimny:
Εικόνα

Και καπου εδω σταματει το μαρτυριο ολων μας μιας και ξημερωσε Κυριακη και πηρα μαζι μου την φωτογραφικη για την τοποθετηση.
Φωτο απο την διαδικασια δεν πηρα γιατι μονος μου το παλευα και δεν ειχα χρονο (εκαιγε και ο τοπος και τις 2 μερες.....).
Μια απο πισω:
Εικόνα

Και μια απο εμπρος:
Εικόνα

Εδω φαινεται το μοχλικο του transfer τελειωμενο:
Εικόνα

Χαρη στο body-lift των 8cm, το transfer χωνεψε ολο μεσα στην κοιλια του jimny και ετσι ειναι μερικως προστατευμενο.
Η φωτο ειναι παρμενη υπο γωνια. Στην πραγματικοτητα εξεχουν μονο 5mm......
Εικόνα
Οταν ξαναφτιαξω τις βασεις των radius arms τον Αυγουστο, ολη η κοιλια θα ειναι επιπεδη.

Εδω φαινονται τελειωμενες οι βασεις:
Εικόνα

Εικόνα

Και εδω φαινεται η μεγαλη γωνια του αξονα μεταδοσης. Γι' αυτην τη γωνια υπαιτιοι ειναι το κοντεμα του αξονα κατα 10cm και το μεγαλο υψος εισοδου της κινησης στο κιβωτιο. Ευτηχως την λυση εδωσε το 8ποντο body-lift.....
Εικόνα
Για να καταλαβετε την διαφορα, ο ιδιος αξονας στο jimny ειναι παραλληλος με το εδαφος.

Μιας και θα τα ξαναπουμε μεσα στον Αυγουστο θα ηθελα να ευχηθω σε ολους:

Τελευταία επεξεργασία από JEO και Τρί Σεπ 14, 2010 10:38 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό JEO » Κυρ Αύγ 22, 2010 10:56 pm

Καλως ηρθαμε!!!!!! Δεν ξερω πως περασατε εσεις αλλα εγω για 15 μερες δεν εβλεπα διαφορικα-αξονες και το κατω μερος του jimny αλλα θαλασσα-ηλιο-και κανα-δυο καλα "θεματα" καθε μερα....

Πραγματικα το χρειαζομουν αυτο το διαλειμμα, αν και δεν εκατσα χωρις κατσαβιδι στα χερια μου μιας και εκανα διαφορετικες δουλειες στην Συρο αλλα και παλι ηταν δουλειες.

Λοιπον ειμαι μια εβδομαδα εδω και εχω κανει αρκετη δουλεια αλλα δεν ειχα τον χρονο ουτε να γραψω ουτε να φωτογραφισω, οποτε θα τα δειτε ολα μαζεμενα.

Πριν φυγω για διακοπες ειχα προνοησει και ειχα παρει τα ακρομπαρα ωστε να εχω δουλεια να κανω μεσα στον Αυγουστο.
Τα κανονικα ακρομπαρα του patrol δεν μπορουν να μπουν εδω γιατι ερχονται μαζι με τις μπαρες και καποια αλλα συστηματα τα οποια στο jimny δεν κανουν. Οποτε πηρα 3 Γιαπωνεζικης κατασκευης (2 με αριστερο σπειρωμα και 1 με δεξι) και ενα ακομη με δεξιο σπειρωμα Γερμανικο της Lemforder για το pit man.
Ειναι ολα με το ιδιο σπειρωμα 20Χ125mm και με κωνο 18mm-16mm. Του jimny το σπειρωμα ειναι 16Χ125mm.

Επανω ειναι το παλιο εργοστασιακο του jimny.Απο κατω του ειναι το Lemforder και κατω απο αυτο ειναι το Γιαπωνεζικο Εικόνα
Ο λογος που το ακρομπαρο του pit man ειναι διαφορετικο ειναι η μεγαλυτερη γωνια που μπορει να κανει η μπιλια του σε σχεση με τα αλλα 3. Οπως βλεπετε και στην φωτο ειναι εξισου ικανο με το εργοστασιακο και πολυ καλυτερο απο το Γιαπωνεζικο.

Πριν συνεχισουμε να σας πω οτι η ιδεα του high steer εγκαταλειφθηκε λογω στενοτης χωρου....
Δεν υπαρχει χωρος για να στριψει λογω των βασεων των FOX.
Οποτε επρεπε να βρω εναν τροπο να κερδισω το υψος που χανω λογω της απουσιας του high steer αλλα και να αυξησω την αντοχη των σωληνων μιας και οι "επαφες" για τον ιδιο λογο (high steer) θα ειναι αρκετες...

Κυριακη γυρισα και Δευτερα πρωι ημουν στο μηχανουργειο που μου εκαναν την ζυγοσταθμιση στο αξονακι του transfer. Πηγα εκει για να μου φτιαξουν τις φωλιες που θα βιδωσουν τα ακρομπαρα του συστηματος διευθηνσης. Οσα θα δειτε σε 1-2 λεπτα εμενα μου εφαγαν ολη την εβδομαδα σε πηγαινε-ελα και 370 ευρω....

Το σχεδιο που τους πηγα ειναι ενα απλο ποτηρι με μια βολτα μεσα του και ειναι αυτο εδω:
Εικόνα

Εικόνα
Φαινονται τεραστια (και ειναι) για εναν απλουστατο λογο. Αν τα καναμε να μπουν μεσα στην σωληνα θα εμενε 5mm ψαχνο γυρω-γυρω για να κολληθει. Ειναι πολυ λιγο. Θα πετσικαρει με την κολληση και μετα θα θελει χτενισμα με το κολαουζο. Οταν το κανεις ομως αυτο τοτε το σπειρωμα γινεται χαρβαλο και το ακρομπαρο θα πηγαινει οπου θελει. Οποτε πηραμε την αποφαση να τα κανουμε ποτηρια με 1cm ψαχνο απο καθε πλευρα.

Ποιο ειναι το θεμα τωρα. Λογω μεγαλυτερου ακρομπαρου επρεπε να αλλαξω και την σωληνα.
Εψαξα για σωληνα ικανη να της ανοιξουμε σπειρωμα αλλα μεσα στην Αθηνα του Αυγουστου δεν βρηκα τιποτα οποτε για να αυξησω την αντοχη, χρησιμοποιησα την σωληνα του roll-cage.
Εδω ειναι η μπαρα συγκλισης των τροχων με τα ποτηρια μαζι.
Εικόνα

Και εδω ειναι και η μπαρα του τιμονιου μαζι της.
Εικόνα

Αυτο που ειναι κολλημενο πανω στην μπαρα συγκλισης ειναι ενα πλακακι στο οποιο ανοιξαμε μια κωνικη τρυπα στον τορνο για να μπει το ακρομπαρο. Μα αυτο τον τροπο θα στριβει.
Ο λογος που ειναι ψηλο ειναι για να μειωσω λιγακι την γωνια της μπαρας τιμονιου.
Αν αποδειχτει οτι ειναι πολυ ψηλο τοτε θα το κοψω και θα το κοντυνω.
Εικόνα

Εικόνα

Για τον ιδιο λογο (μειωση γωνιας) και μιας και τα ακρομπαρα ηταν λιγο πιο μεγαλα απο της NISSAN καναμε στο τορνο μια κωνικη τρυπα στο pit man αλλα απο την αναποδη φορα.
Εικόνα
Ετσι γλυτωσα αλλα 5cm αλλα και μεγαλυτερες γωνιες (οταν χρειαστει) στην μπαρα.

Στα ακρομπαρα που θα πιασουν στις εργοστασιακες θεσεις της NISSAN επρεπε να τους αλλαξουμε τις μοιρες αλλα και το παχος (εκει να δειτε γελια).
Επειδη ομως δεν ειχαμε μια βαση να ξεκινησουμε, εφτιαξα στον δικο μου τορνο εναν dummy κωνο απο αλουμινιο και μεσα σε ενα απογευμα πηγα απο Γλυφαδα-κολωνο 5 φορες μεχρι να το πετυχω τελεια!!!!
Το ακρομπαρο που εχει μπει στον τορνο ειναι το αριστερο:
Εικόνα

Αφου τα εβαψα εκανα σημερα μια προβα για να δω πως δουλευει και δεν βλεπω καποιο προβλημα:
Εικόνα
........Οχι ακομη και με ολα αυτα δεν πετυχα το τελειο. Η θεση του αυτοκινητου ειναι περιπου 5cm πιο ψηλα απο αυτο της φωτο.
Οταν βαλω τα κοντρα παξιμαδια στα ακρομπαρα (45 ευρω το ενα και δεν ειχαν παξιμαδια μεσα......) και σφιξει η ολη κατασκευη, τοτε θα φερω και την παναρ στα νεα δεδομενα (πρεπει να ειναι παραλληλη με την μπαρα τιμονιου, για να μην φυγω σε κανενα χαντακι).
Αναμεινατε τελειωτικες φωτο αυριο.....
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό gargas » Κυρ Αύγ 22, 2010 11:27 pm

ωραιος αναμενουμε..........
To jimny βάζει τα γυαλιά σε πολλά μεγαλύτερα θηρία.............
Άβαταρ μέλους
gargas
HJC Member

Δημοσίευσηαπό JEO » Σάβ Αύγ 28, 2010 3:59 pm

Οπως καταλαβατε απο την αναμονη κατι πηγε στραβα.....

Το συστημα που εφτιαξα εχει ενα μειονεκτημα στον σχεδιασμο του. Αν η λαμα που πιανει η μπαρα τιμονιου (drag link) πανω στην μπαρα συγκλισης ειναι πολυ ψηλη (οπως ηταν αναγκαστικα η δικια μου) υπαρχει αυξημενη περιπτωση η μπαρα συγκλισης να γυρισει στον αξονα της (απο τα ιδια τα ball joints!!!) και να μπλοκαρει το τιμονι.

Και επειδη δεν θελω να σκοτωσω κανεναν η να σκοτωθω ο ιδιος, τα ξανασχεδιασα απο την αρχη.

Τελικα χωρος για High steer υπαρχει. Λιγο στριμωγμενα βεβαια στα τερματα αλλα υπαρχει. Οποτε πηρα την λαμα που ειχα παρει αρχικα για το high steer και το εφτιαξα.

Δεν ξανανοιξα νεα τρυπα στον τορνο για 2 λογους. Πρωτον τα παιδια στο μηχανουργειο που πηγαινω ειναι πολυ καλα, αλλα εχουν πολλη δουλεια και θα το επαιρνα απο Δευτερα. (καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει.....) και ο δευτερος ειναι η διαφορετικη κλιση που εχει το πλακακι του βασιληκου πειρου.Αν το κολλησω με αυτη την κλιση τοτε θα εξαντλησω τις ηδη λιγες μοιρες του ακρομπαρου.
Εφτιαξα ενα πατρον απο χαρτι (το μικρο κομματι θα δειτε γιατι ειναι).
Εικόνα

Εδω ειναι η λαμα με το κομματι πανω της. Η διαφορα αναμεσα τους πρεπει να ειναι 5mm για να ειναι ισιο το ακρομπαρο.
Εικόνα

Και μια απο πανω:
Εικόνα

Το κομματακι που σας ελεγα μπηκε για αντιστηριξη των υπολοιπων τεσσαρων βιδων. Πιανει στην βιδα των σιαγωνων. Παντα με απασχολουσε το θεμα αυτο και το ελεισα με αυτον τον τροπο:
Εικόνα

Εικόνα

Τερμα κλειδωμενο τιμονι και κανενα προβλημα:
Εικόνα

Και το high steer ειναι ετοιμο:
Εικόνα

Εικόνα

Σε μια δημιουργικη στιγμη εβαψα το καπακι του διαφορικου στο χρωμα του αυτοκινητου:
Εικόνα

Ετριψα και εβαψα και τις βιδες μαυρες:
Εικόνα

Και το αποτελεσμα:
Εικόνα

Τις μπαρες δεν θα τις δειτε γιατι μου τελειωσε η μπαταρια της canon..... :oops: :oops: :oops:
Ισως αυριο αν ξαναπαω.
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό JEO » Σάβ Αύγ 28, 2010 9:24 pm

Σιγα μην περιμενα μεχρι αυριο. Πεταχτηκα τωρα το απογευμα και πηρα μερικες φωτο:
Εικόνα

Εικόνα

Το ελαστικο περναει αρκετα κοντα απο το high steer arm.....
Εικόνα

Και εδω ειναι το αναποδο pit man arm:
Εικόνα

Τωρα το μονο που μενει ειναι να φτιαξω την βαση της μπροστινης παναρ και μετα σειρα εχουν τα σωληνακια φρενων και υδραυλικου τιμονιου.

Εικόνα
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό JEO » Κυρ Σεπ 05, 2010 9:12 pm

Το Σαββατο εκατσα και ξηλωσα τις παλιες-νεες-:dildo: βασεις που ειχα φτιαξει για τις αεραναρτησεις. Αφου πλεον οι αεραναρτησεις δεν θα μπουν και μιας και αποψης κοιλιακης ελευθεριας οι βασεις αυτες ειναι τραγικες, αποφασισα να φυγουν.

Μεσα στον Αυγουστο εφτιαξα για αυτη την δουλεια 4 custom τριποδα (πςςςς....) ειδικα για το υψος του jimny. Επρεπε να τα ειχα φτιαξει απο την αρχη.....

Οποτε νωρις το πρωι τακαρισα αυτοκινητο και αξονες και ξεκινησα το λυσιμο.
Τα μπροστινα FOX τα εβγαλα, και τα πισω απλα τους ξεβιδωσα το πανω μερος.

Μπροστα:
Εικόνα

Και πισω:
Εικόνα

Και μετα απο 3-4 ωρες, 10 δισκους κοπης και αλλα 20 ηλεκτροδια κοπης:
Εικόνα
Και απλα τα ειχα τσιμπησει. Φανταστειτε να τα ειχα κολλησει και καλα....

Αυτες ειναι οι νεες κλισεις των μπρατσων. Οπως βλεπετε τιποτα πλεον δεν εμποδιζει την κοιλια και τιποτα δεν θα βρει και θα μαγκωσει. 53 εκατοστα απολυτης ελευθεριας....
Εικόνα
Επειδη ομως δεν ειμαι απλος ανθρωπος, αποφασισα και κατι αλλο. Τα silent-block της land rover δεν θα χρησιμοποιηθουν.
Περιοριζουν πολυ τον αξονα στο να κατεβει και απο ενα σημειο και μετα τερματιζει το λαστιχο και στρεσαρει την βαση. Θα φτιαξω "ποτηρια" οπως αυτα των ακρομπαρων τα οποια θα βιδωσουν στο Μ20 σπειρωμα των radius arms και στην συνεχεια θα γαζωθουν πανω τους, αποτελωντας και την φυσικη τους συνεχεια. Και πανω σε αυτα θα κολλησω silent-block με την βιδα να περναει εγκαρσια.
Ακριβως οπως του εργοστασιακου jimny (αλλα πολυ μεγαλυτερα.....).

To οτι θα εκοβα τις βασεις το ειχα αποφασισει εδω και εναν χρονο και απλα εκανα (γαιδουρινη) υπομονη. Οποτε οποιαδηποτε εργασια εκανα στους αξονες (FOX-παναρ), επρεπε να υπολογισω και τις νεες κλισεις των μπρατσων που θα ερχοντουσαν.
Ευτηχως επεσα μεσα στις προβλεψεις μου. Κοιταξτε ποσο ομορφα περιστραφηκε ο πισω αξονας και "ηρθε" στα νεα δεδομενα:
Εικόνα

Μεσα στην εβδομαδα θα προσπαθησω να εχω τα νεα "ανταλλακτικα" για να δουλεψω το Σαββατοκυριακο.
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό Turanga Leela » Δευτ Σεπ 06, 2010 5:16 pm

τελειώνει σιγά σιγά
περιμένω ε , μην αργεις και φτάσουμε άνοιξη , να προλάβουμε τον χειμώνα :whistle:
Turanga Leela
HJC Member

Δημοσίευσηαπό georgekoko » Τρί Σεπ 07, 2010 1:03 pm

δεν εχω γνωρισει κανεναν απο εδω μεσα αν και θα το ηθελα πολυ απλα δεν εχει τυχει....αλλα ρε παιδια αυτος ο τζεο ειναι θεοτρελος!! αφου φτιαξει το τζιμνι τανκς μετα θα παρει ενα τανκς και θα το κανει τι?? να περιμενουμε κανενα αεροπλανο στο μελλον??? επενδυση για τα παιδια σου σκεψου το!! :D

αντε να κανονισουμε και τιποτα βολτουλες (ευκολες για να μπορουμε και εμεις οι αρχαριοι) και μετα παμε στις ακατορθοτες για να δοκιμασουμε το τανκς :wink:
Άβαταρ μέλους
georgekoko

Δημοσίευσηαπό JEO » Τρί Σεπ 07, 2010 5:39 pm

Πριν απο λιγο εδωσα τα σχεδια για τις επεκτασεις των radius arms (ποτηρια). Φυσιολογικα Παρασκευη απογευμα-Σαββατο πρωι θα τα εχω στα χερια μου.
Μεσα στην εβδομαδα μαλλον θα καταφερω να φτιαξω και τις νεες βασεις του σασι.

Τα νεα ποτηρια κοστιζουν περιπου 380 ευρω μαζι με τις φωλιες των silent-block....

Καμια χορηγια κανεις? :lol: :lol: :lol: :lol:
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό georgekoko » Τρί Σεπ 07, 2010 6:03 pm

:whistle: :whistle: :whistle:
Άβαταρ μέλους
georgekoko

Δημοσίευσηαπό JEO2 » Παρ Σεπ 10, 2010 3:12 pm

Λοιπόν σήμερα όπως γύρναγα από μια δουλειά σκεφτόμουνα τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε το project μου να γίνει πιό μάχιμο αλλά ταυτόχρονα και να έχω και πρόσβαση σε μουσική . Η μουσική στο αυτοκίνητο μου ειναι πρόβλημα
1. γιατί μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα τραγούδια
2 . γιατί τα παιδιά που πάμε βόλτες και εκδρομές οταν ακούσουν την μουσική που παίζω βάζουν μαιντανό στα αυτιά !

Ξέρετε και το άλλο ? Το Jimny ζυγίζει μονον 1050 κιλά !!! Πολλές φορές έχει τύχει να σηκώσουμε ενα Jimny πάνω από ενα εμπόδιο μονο χρησιμοποιώντας την δυναμη των χεριών μας ! Αν ειναι αρκετοί τοτε ανετα σηκώνεται το πίσω μέρος και περνάμε το αμάξι από τρελλά εμπόδια . Και εγώ του έχω αφαιρέσει τοσα πολλά κιλά που μπορεί να ειναι και 600κιλά μονον αυτή την στιγμή !!!

Οπότε σκεφτόμουν μήπως μπορώ να συνδυάσω αυτά τα δύο !!!
Και να τι σκέφτηκα :
Τι κι άν είχα στο αυτοκίνητο πολλούς συνοδηγούς . 7-8-10 ανθρώπους δηλαδή . Βέβαια δεν εχω αρκατά καθίσματα μποροστά οπότε σκέφτηκα για πίσω . Ετσι λοιπόν άρχισα να σχεδιάζω καθίσματα για το πίσω μέρος , ισα ισα να χωράνε 6 νοματέοι δηλαδή και 2 μπορστά με εμένα 8 το σύνολο . ΑΝΕΤΑ το σηκώνουμε και το πάμε βόλτα στα χέρια !!

Και μετά σκέφτηκα τι κι αν οι 6 πίσω ηταν μια μεξικάνικη ορχήστρα πχ ???? Θα είχα και την διασκέδαση μαζί μου και θα σταμάταγαν και τα παιδιά να φωνάζουν για τα σκυλάδικα που βάζω !!

Οπότε εφτιαξα ενα σχεδιάκι και αυριο θα πάω να κόψω βάσεις για καθίσματα και θέσεις για τους ενισχυτές , ηχεία , ντράμς κλπ και πιστεύω οτι σε κανα μήνα θα είμαι έτοιμος ...κοιτάζω παράλληλα και αγγελίες από μεξικάνικες μπάντες που βρίσκονται στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό μήπως και θέλουν να συμμετάσχουν . Αυτά !

Εικόνα
ΚΥΡΟΣ ΓΡΑΝΑΖΗΣ

Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO2
HJC Member

Δημοσίευσηαπό offroad_master » Παρ Σεπ 10, 2010 3:15 pm

Εμεις που δεν εχουμε σφαξει το αμαξι μας ποσα ατομα πρεπει να υπολογισουμε?
Βαλλιανατος Γιωργος
www.eval.gr
Άβαταρ μέλους
offroad_master

Δημοσίευσηαπό ELECTROSYSTEM » Παρ Σεπ 10, 2010 3:16 pm

Μην μου τον τσιγκλας.
ELECTROSYSTEM

Δημοσίευσηαπό JEO » Παρ Σεπ 10, 2010 4:02 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν θα το σβησω γιατι δακρυσα απο τα γελια....
Αλλα οταν θα κολλησεις ρε κατεστραμενε αντι να σε βγαλω θα περασω απο πανω σου να σε φερω αλφαδι με την λασπη....
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » Παρ Σεπ 10, 2010 4:32 pm

http://translate.googleusercontent.com/ ... bE3Lj231Yg

να γιατι χρειαζονται 6-8 ατομα πανω στο jimny Θοδωρή σε μια μέρα 8α ειχες τελειόσει με αυτους!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
HJC Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Projects

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες