Jimny Cabrio ή κλειστό;

Θέματα που δεν εμπίπτουν σε άλλη κατηγορία ...οι φίλοι μας με άλλα 4Χ4 ....κλπ

Re: Jimny Cabrio ή κλειστό;

Δημοσίευσηαπό joseph » Παρ Ιαν 28, 2005 3:21 pm

joseph

Δημοσίευσηαπό joseph » Παρ Ιαν 28, 2005 3:23 pm

joseph

Δημοσίευσηαπό mitsoskitsos » Παρ Ιαν 28, 2005 3:24 pm

Άβαταρ μέλους
mitsoskitsos
HJC Member

Δημοσίευσηαπό mud fun » Παρ Ιαν 28, 2005 3:54 pm

Kάτοχος ανοικτού jimny απο το 2000,έρχομαι να συμφωνήσω σε αυτά που αναφέρει ο mitsoskitsos και να προσθέσω τα παρακάτω.Η δική μου κουκούλα δεν έχει βάλει ποτέ νερά,ούτε με το πλύσιμο με το πιεστικό πλυστικό μηχάνημα,ούτε με δυνατή βροχή.Για την περίπτωση του χειμώνα απο φέτος έχω τοποθετήσει σκληρή οροφή (κόστος 400,00€)και έχω τοποθετήσει σχάρα ιδιοκατασκευής για να το φορτώνω στις εξορμήσεις μου .Το καλοκάιρι με 2 μόνο βίδες και περίπου 3 λεπτά δουλειάς αποκαλύπτεται η cabrio ομορφιά του που σημειωτέον για μένα είναι απο τα πιο in cabrio εκτος δρόμου αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.Με περίπου 450.00€ εχω ρωτήσει οτι μπορεί να έρθει απο Ιταλία η πίσω κουκούλα με μηχανισμό όπου αναδιπλώνεται χειροκίνητα μέν αλλά σε 1 λεπτό δε και αποθηκεύεται στο πίσω μέρος.
Για τον κινητήρα έχω να αναφέρω οτι η διαφορά των 2 περίπου ίππων δεν είναι τόσο εμφανής και δύσκολα γίνεται αντιληπτή.Αν βάλεις δε οτι το cabrio είναι και κάποια κιλά ελαφρύτερο απο το κλειστό (αναλογία ισχύος με κιλα)η παραπάνω ιπποδύναμη εξανεμίζεται.
Η αξιοπιστία του δε μετά από 60000χλμ σκληρής και μικτής χρήσης αν και ισπανικής συναρμολόγησης είναι κατι παραπάνω απο ικανοποιητική αφού στο διάστημα αυτο έχω επισκεφθεί το συνεργείο μόνο για τα service του και τις μετατροπές του.
Και όπως να το κάνουμε είναι ωραίο να εχεις ένα αυτοκίνητο που να μεταφορφώνεται αναλόγως εποχής.
WHEN THE SMOKE IS GOING DOWN
http://www.jimnyclub.gr/gallery/Mudfun
Άβαταρ μέλους
mud fun

Δημοσίευσηαπό EL » Πέμ Φεβ 03, 2005 11:21 am

EL

Δημοσίευσηαπό coupe333 » Πέμ Φεβ 03, 2005 3:15 pm

Sinfono me ola.. ke emana mou aresi perisotero ke san souloupi...(prosopiki gnomi min ta paroun oli i "klisti" tipi!..)

Bye!
coupe333

Δημοσίευσηαπό makfrag » Παρ Φεβ 04, 2005 1:53 pm

Να πω κι εγώ την γνώμη μου.Είμαι εντελώς καινούργιος στον χώρο και σκεφτόμουν να αγοράσω το jimny σε 4-5 μήνες . Βέβαια λόγω ενός πολύ δυνατού τρακαρίσματος – ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές – το αμάξι μου (όχι 4χ4) καταστράφηκε εντελώς οπότε......θέλοντας και μη, επισπεύθηκε το θέμα της αγοράς του τετρακίνητου. Το παλιό αμαξάκι μου ήταν cabrio, λοιπόν πάντα έχεις το άγχος μην σου σκίσουν την κουκούλα ή μήπως περάσει κανένα καλόπαιδο και σου ρίξει ένα τσιγαράκι αναμμένο επάνω.....ας μην σκεφτώ την περίπτωση να έχει σουγιαδάκι μαζί του, και σκέψου να έχει την κουκούλα του jimny όπου είναι μονή......η δικιά μου ήταν 3 στρώματα,εξωτερικό , μόνωση, εσωτερικό. Επίσης στο ταξίδι χτυπάει φανταζομαι και φυσικά στην τελική δεν έχεις ασφάλεια όσον αφορά την κλοπή γιατί ο οποιοσδήποτε στο ανοίγει εύκολα και σου παιρνει ότι έχεις μέσα, στην καλύτερη......Γνωστός μου με samurai του το έχουν ανοίξει 5 φορές απλά ξεκουμπώνοντας την κουκούλα. και του πήραν ότι είχε μέσα.....Επίσης, μπορείς να βάλεις σχάρα οροφής στο cabrio??
Γνώμη μου,ωραία τα ανοικτά αυτοκίνητα αλλά.....πολλά μειονεκτήματα....εγώ θα πάρω το κλειστό!!!!!!(Αλήθεια πότε ερχεται το καινούργιο???Στην Suzuki μου είπαν σε 3-4 μήνες)
Άβαταρ μέλους
makfrag

Δημοσίευσηαπό konto » Τετ Φεβ 16, 2005 9:31 am

www.PeriTroxon.gr Νέα Μοντέλα - Δοκιμές - Φωτοαγγελίες
Άβαταρ μέλους
konto

Δημοσίευσηαπό konto » Τετ Φεβ 16, 2005 9:57 am

Άβαταρ μέλους
konto

Δημοσίευσηαπό cliff » Τετ Φεβ 16, 2005 12:53 pm

Ίσως βρεις κάτι καλό στα μεταχειρισμένα....
cliff

Προηγούμενη

Επιστροφή στο 4X4 γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες