Kάτοχος ανοικτού jimny απο το 2000,έρχομαι να συμφωνήσω σε αυτά που αναφέρει ο mitsoskitsos και να προσθέσω τα παρακάτω.Η δική μου κουκούλα δεν έχει βάλει ποτέ νερά,ούτε με το πλύσιμο με το πιεστικό πλυστικό μηχάνημα,ούτε με δυνατή βροχή.Για την περίπτωση του χειμώνα απο φέτος έχω τοποθετήσει σκληρή οροφή (κόστος 400,00€)και έχω τοποθετήσει σχάρα ιδιοκατασκευής για να το φορτώνω στις εξορμήσεις μου .Το καλοκάιρι με 2 μόνο βίδες και περίπου 3 λεπτά δουλειάς αποκαλύπτεται η cabrio ομορφιά του που σημειωτέον για μένα είναι απο τα πιο in cabrio εκτος δρόμου αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.Με περίπου 450.00€ εχω ρωτήσει οτι μπορεί να έρθει απο Ιταλία η πίσω κουκούλα με μηχανισμό όπου αναδιπλώνεται χειροκίνητα μέν αλλά σε 1 λεπτό δε και αποθηκεύεται στο πίσω μέρος.
Για τον κινητήρα έχω να αναφέρω οτι η διαφορά των 2 περίπου ίππων δεν είναι τόσο εμφανής και δύσκολα γίνεται αντιληπτή.Αν βάλεις δε οτι το cabrio είναι και κάποια κιλά ελαφρύτερο απο το κλειστό (αναλογία ισχύος με κιλα)η παραπάνω ιπποδύναμη εξανεμίζεται.
Η αξιοπιστία του δε μετά από 60000χλμ σκληρής και μικτής χρήσης αν και ισπανικής συναρμολόγησης είναι κατι παραπάνω απο ικανοποιητική αφού στο διάστημα αυτο έχω επισκεφθεί το συνεργείο μόνο για τα service του και τις μετατροπές του.
Και όπως να το κάνουμε είναι ωραίο να εχεις ένα αυτοκίνητο που να μεταφορφώνεται αναλόγως εποχής.