Λογω ασφυκτικης πιεσης ολοκληρο το Σαββατοκυριακο δεν δουλεψα παραπανω απο 7 ωρες.
Καταφερα ομως και τελειωσα το ταμπλο. Για να το "κλεισω" επρεπε να ταπωσω τους αεραγωγους που ειχαν μεινει ανοικτοι.
Το ταπωμα εγινε με τον απλουστατο τροπο του συραπτικου.... Ναι το συραπτικο....
Δεν ειναι δικη μου ιδεα. Την εχω δει πολλα χρονια πισω σε Γιαπωνεζικα και Γερμανικα αυτοκινητα για να ενωσουν κομμματια αεραγωγων μεταξυ τους.
Αυτα ειναι τα δοκιμια μιας και τα κανονικα δεν προλαβα να τα αποθανατισω οταν τα εβαλα (η πιεση χρονου που ελεγα....):
Για να μην πεταχτουν σαν φελοι οταν ο αερας θα ειναι στο τερμα , τους εβαλα μπολικη σιλικονη (αντεχει ανετα την θερμοκρασια) και τα "κουμπωσα" στην θεση τους.
Σειρα ειχε ο εγκεφαλος της μηχανης. Μιας και τις παλιες βασεις τις εκρυβε η σωληνα του κλωβου, εκοψα τα πολλα λαμακια:
Και γυρισα το ενα απο τα τρια λαμακια που τον κρατανε ωστε να δημιουργηθει μια νεα βαση:
Μολις μπηκε και αυτος:
Κουμπωσα τα οργανα, το πανω κομματι του ταμπλο και το ντουλαπακι στην θεση τους:
Εχει μεινει μονο η εγκατασταση του εργοστασιακου radio-cd της Clarion, απο το VVT του Παυλου (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ!!!!!!!!) για το οποιο τελικα υπαρχει η αναμονη (μπλε βυσμα) ακομα και στα pro-facelift jimny.....

Και μερικα νεα.... Εχθες που περιμενα στο φαναρι, χαζευα τις λεπτομερειες στον κωλο ενος 5πορτου Grand Vitara (παρουσιαστηκε πριν απο κατι μερες με ΚΑΛΟ facelift....) και το ματι μου επεσε στο καλλυμα της ρεζερβας....
Λεω: τοσο μεγαλο που ειναι.... αν εβαζα την ρεζερβα, "πλακα" στον χωρο αποσκευων θα το εκανα ανετα ενα τεραστιο ντουλαπακι για τα συνεργα του 4Χ4.... Σαν ιδεα ειναι καλη και εφικτη, αλλα 2 πραγματα με απετρεψαν:
1ον. Το κοστος για ενα καινουργιο τετοιο καπακι ανερχεται στο τρελλο ποσο των 500 ευρω.... (μεταχειρο παιζει καπου στα 300 κατοσταρικα....).
2ον. Σκεφτομουν το "μικρο" λαστιχο. Το 31.... Το 33αρι που θα μπει αργοτερα, απλα δεν χωραει μεσα στον χωρο αποσκευων.....
Ασε που δεν σηκωνεται με τιποτα το μπ:censored:λο!!!!!
Για το πρωτο δεν μπορω να κανω κατι....
Για το δευτερο ψαχνωντας βρηκα αυτο εδω:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vLF_ZWXVqlQ&feature=related[/youtube]
ΑΝΕΤΑ το φτιαχνω με υδροκοπη και μερικες βιδες....
Τροφη για σκεψη και υγιη κουβεντουλα....