ΟΚ, ο κλωβος τελειωσε, οχι το project.....
Πρωτα απ΄ολα το προηγουμενο Σαββατοκυριακο ηταν μια αποτυχια με βαθμο προοδου 1%...
Το Σαββατο πηγα να δουλεψω και μετα απο 45 λεπτα ξανακουκουλωσα το αυτοκινητο και εφυγα....
Παλεψα παρα πολυ με την γαστρεντεριτιδα αλλα τελικα με νικησε στα σημεια....
Την Κυριακη ηταν 28η Οκτωβριου, οποτε....
Αυτο το Σαββατοκυριακο ομως επρεπε να δουλεψω για 4 ημερες και ετσι κι' εγινε, με συνεχες ωραριο και τις 2 ημερες απο τις 6:00 τα χαραματα μεχρι τις 18:00 το απογευμα...
Το Σαββατο συνεχισα με την τοποθετηση του κατω μερους του κλωβου για να αναλυψω πως ειχα αφησει 4 τρυπες ατρυπητες. Ηταν σε δυσκολο σημειο και ειπα να τις ανοιξω οταν τον βγαλω εξω. Τον κλωβο... Δεν το εκανα ομως και εφαγα αλλη μια ωρα πισωγυρισματος....
Πρωτα απ ολα καθαρισα τα σπειρωματα με ενα κολαουζο για να βιδωσουν γλυκα οι βιδες. Σε συνδυασμο με το γρασσακι, πηγαν ολες πολυ γλυκα μεσα.
Και τωρα ο κλωβος τοποθετημενος.
Ενδιαμεσες φωτο δεν υπαρχουν μιας και ετρεχα σαν τον παλαβο για να προλαβω:
Δεν μπηκε αναιμακτα και μερικες γρατσουνιες εγιναν και στον κλωβο αλλα και στο αμαξωμα. Αλλα στα τετοια μας κιολας...
Η πισω ενωση:
Και η μπροστινη:
Και περναμε στην Κυριακη.
Κατευθειαν μεσα το ταμπλο και βιδωμα παντου:
Τα 2 μικρα μαυρα πλαστικα στο πατωμα ειναι οι 2 αεραγωγοι για το ξεθαμπωμα των πλαϊνων παραθυρων. Το προσπαθησα αλλα οι σωληνες του κλωβου ειναι σε σημειο που δεν αφηνουν χωρο. Θα τους ταπωσω πισω απο το ταμπλο ομως, για να μην εχω απωλειες
Τα καλο ειναι οτι παραμενει το κεντρικο καναλι για το ξεθαμπωμα του παρμπριζ και σε συνδυασμο με τους μετωπικους αεραγωγους αλλα και το air condition δεν θα εχω και τοσο μεγαλο προβλημα.
Λιγο μετα μπηκε η πεταλιερα του γκαζιου, το τιμονι και μερικα ηλεκτρονικα. Ολα τα βυσματα καθαριστικαν με αερα και σπρεϊ για ηλεκτρικες επαφες και συνδεθηκαν:
Μικροτραυματισμος στο project Νο742....
Το θλιβερο ειναι πως δεν εγινε απο καποιο δικο μου σιδερο, στα οποια δινω την υψιστη προσοχη για αποφυγη ατυχηματος, αλλα απο την εργοστασιακη πεταλιερα....
Αν ποτε κανετε καποια δουλεια εκει κατω, προσεξτε λιγο....
Keep thinking......