Οπως ειχα γραψει χρωσταγα μερικες φωτο απο το ξεπισαρισμα του πατωματος.
Το πατωμα μετα το ξεπισαρισμα:
Αυτα εγιναν την προηγουμενη εβδομαδα.
Εχθες Σαββατο ειχα και την συνεχεια.... Ανακαλυψα οτι τα κοψιματα-τριψιματα 1 χρονου αφησαν πολυ σκονη απο τον τροχο μεσα στην καμπινα.....
Ενταξει την λαμαρινα την καθαριζω... το κακο ειναι πως πηγε και εκατσε πανω στην αρμοκολλα και αυτη δεν καθαριζει ευκολα.....
Δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω εστιες σκουριας και να βαψω απο πανω. Ουτε για αστειο.... Ποσο μαλλον οταν θα μπει και ο κλωβος και το σημειο θα ειναι δυσπροσιτο για μερικες δεκαετιες....
Οποτε σβουρακι και απο δω πανε κι' αλλοι...
Δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει αλλα καλο ειναι να το ξαναπω. Με αυτα τα σβουρακια ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!!!!!! καλο θα ειναι να φοραμε και μακρια γαντια. Καθε φορα που δουλευω με αυτα, βρισκω καρφωμενα πανω μου (ρουχα και δερμα) συρματακια. Για το δερμα χεστηκα δεν με ενδιαφερει, ετσι και αλλιως το εχω συνηθισει λογω δουλειας, τα ματια ομως ειναι πολυ επικινδυνη περιοχη!!!! Ξερω περιστατικο που καρφωθηκε στο ματι ενος και δεν το πηρε χαμπαρι (αν ειναι δυνατον.....), το συρματακι σκουριασε και εκανε ολοκληρο χειρουργιο....
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!
Το ιδιο σημειο χωρις αρμοκολλα και σκουριες:
Κανενα 5ωρο μετα:
Καινουργιες αρμοκολλες. Χρησιμοποιησα αρμοκολλα πολυουρεθανης. ΦΟΒΕΡΟ υλικο!!!!!
Και ετσι ειναι ενα αυτοκινητο που προκειται να βαφτει στο εσωτερικο του.....
Αντι για το κλασσικο ασταρι, περασα surfacer το οποιο ειναι πιο σκληρο και αποτελει καλυτερη βαση για το χρωμα απο το ασταρι.
Βασικα θα παραμεινει σε αυτη την κατασταση για πολλα-πολλα χρονια:
Ναι ειναι τοσο εκτυφλωτικο.... Βασικα μετα απο 1 ωρα που αναγκαστηκα το κοιταγα, μπηκα μεσα στο σπιτι και εφαγα τα μουτρα μου.....

Τωρα πρεπει να τριφτει το surfacer για να αφησει μια ομορφη επιφανεια, ετοιμη για το χρωμα.
Δεν πιστευω μετα απο τοσα χρονια να περιμενατε να παρω μερικα σπρευ και να το ξεπεταξω ε?