ΤΟ RESCUE ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συγκεντρωμένες μετατροπές σε αυτοκίνητα μελών

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ Ιούλ 06, 2012 7:54 pm

εισαι ΠΟΛΥ ωραιος λεμε....
Το τετραπορτο Jimny.....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό ITI RIDER » Παρ Ιούλ 06, 2012 9:26 pm

Θοδωρή,σε καναν διαφήμιση :P
Άβαταρ μέλους
ITI RIDER

Δημοσίευσηαπό ITI RIDER » Παρ Ιούλ 06, 2012 9:27 pm

Άβαταρ μέλους
ITI RIDER

Δημοσίευσηαπό JEO » Παρ Ιούλ 06, 2012 10:07 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλα την μπακατελα μου εβαλε.....?
Να μου πεις, εδω εβαλε του Dieter..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό JEO » Τρί Ιούλ 17, 2012 11:21 pm

Γ@μω τον καυσωνα μου και την υγρασια μου μεσα γ@μω.....
2 εβδομαδες τωρα εχω πεθανει στην ζεστη καθε απογευμα να κολλαω και να τριβω.
Ειδικα αυτο το Σαββατοκυριακο που επιασε 40αρια ηταν απο τα 3-4 χειροτερα που θυμαμαι στο project.

Στο θεμα μας τωρα. Η 150αρα mig αποδειχτηκε οριακη για να κολλησει τα 3,7mm του κλωβου και καποια στιγμη που μου γυρισε το μυαλο τροχισα ολες τις κολλησεις και τις ξαναεκανα απο την αρχη με την 180αρα της δουλειας. Και αυτη οριακα βεβαια για τα standard μου αλλα αυτη την στιγμη δεν με ενδιαφερει και παρα πολυ.
Το αποκορυφωμα? Αφου τις ετριψα την επομενη μερα που πηγα να ξανακολλησω με θυμηθηκε μια παλια μου ψυξη και καθε φορα που απλωνα το χερι, μου κοβοταν η ανασα.....
Δεν ειναι 100% ομορφες αλλα η διείσδυση ειναι τελεια και το κολλημα απιστευτα δυνατο.

Κατι αλλο που δεν το περιμενα ειναι η δυσκολια που εχει εναν κλωβος για να κολληθει.
1ον. Ειναι τοσο πυκνα τα σιδερα μεταξυ τους που αν γυρισεις αποτομα εχεις την μελανια στο τσεπακι.
2ον. Ενω περιμενα να χωρισω την σωληνα σε 2 μερη ως προς την κολληση, αυτο δεν εγινε ποτε.....
Σε 4 τεταρτα στην καλυτερη περιπτωση, εως 6 μερη στην χειροτερη.

Και επιτελους σημερα το βραδυ τελειωσα με τον κλωβο!!!!!!
Εβαλα τις 2 σωληνες για τις ζωνες που δεν μπορουσα να βαλω οσο ηταν επανω στο αυτοκινητο ο κλωβος:

Και μετα εφτιαξα τους 4 συνδεσμους του παρμπριζ που ενισχυουν λιγο τα μπροστινα ποδια απο τις λαμαρινες σε σχημα U που ειχα φτιαξει με την πρεσσα:

Το καθε τετοιο τριγωνακι πηρε 1 ολοκληρη ωρα μεχρι να ταιριαξει τελεια. Ευτηχως ολα τα εβγαλα με την πρωτη και δεν χρειαστηκε να τα ξανακανω.

Ο κλωβος πηρε αυτη την ποζα απειρες φορες για να κανω καλες ολες τις κολλησεις:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και μετα πηρε και τετοιες ποζες......

Αυτες οι 2 φωτο ειναι στους +40 ° βαθμους.....

Εβαλα και τους συνδεσμους του πισω χιαστι. Τον πανω τον εκανα 2cm μικροτερο απο τον κατω, για να εχω λιγο παραπανω ορατοτητα προς τα πισω.

Αυριο με την βοηθεια του Παυλου (F) θα φορτωθει και θα παει για βαψιμο στον φαναρτζη μου. Ειχα πει πως θα τον εβαφα εγω, αλλα θελω να γλυτωσω λιγο sex και χρονο μιας και οταν γυρισω πρεπει να μπει αμεσα μεσα στο αυτοκινητο, να φτιαξω τους πισω θολους-εξατμιση-κουκουλα και τον σκελετο αυτης.

ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό Varaman » Τρί Ιούλ 17, 2012 11:32 pm

Varaman
HJC Member

Δημοσίευσηαπό JEO » Τρί Ιούλ 31, 2012 11:22 am

Πριν φυγω για διακοπες και με την πολυτιμη βοηθεια του Παυλου (ευχαριστω φιλε!!!!), μεταφεραμε τον κλωβο στον φαναρτζη μου και καπου τωρα πρεπει να εχει βαφτει. Περασα πολυ μεγαλο stress να τον τελειωσω γιατι παραλληλα με αυτον εφτιαχνα και κατι σιδερα ασφαλειας για το σπιτι και επι 1 ολοκληρο μηνα αν με ακουμπαγες, πεταγομουν σαν τον Spiderman.... :(

Το χρωμα που ειχα επιλεξει μετα απο παροτρυνση μιας καλη μου φιλης με γουστο, ηταν το gun metal, αλλα μετα σκεφτηκα οτι μπροστα μου εχω 4 σωληνες και 4 γωνιες απο τις οποιες μπορει να εχω εντονη αντανακλαση και μαλιστα αποτομη αναλογα την θεση του ηλιου. Οποτε σκεφτηκα να παω σε μαυρο ματ, που οσο να ναι εχει πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να με γκαβωσει.

Μια σκεψη για λευκο ματ (και μαμω τα χρωματα....) περασε και εφυγε σε 2millisecond γιατι με τοσο λασπη και χωμα θα γινει χαλια πολυ γρηγορα και δεν εχω ορεξη να το εχω στην πενα... Λασπωμενο μεχρι τα μπουνια θα ειναι all the time.....

Τελευταία επεξεργασία από JEO και Πέμ Αύγ 02, 2012 12:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό Turanga Leela » Τρί Ιούλ 31, 2012 2:02 pm

πως τα λέει ... 8)
Turanga Leela
HJC Member

Δημοσίευσηαπό Varaman » Τρί Ιούλ 31, 2012 3:22 pm

Varaman
HJC Member

Δημοσίευσηαπό JEO » Δευτ Αύγ 20, 2012 10:12 pm

Εχω γυρισει απο τις "διακοπες" εδω και μερικες μερες, αλλα δεν εχω ασχοληθει ακομα με το jimny.
Οι διακοπες ειναι σε εισαγωγικα γιατι πρακτικα δεν εκανα φετος. Κατι δουλειες στο εξοχικο και 1 εβδομαδα ιωση στην οικογενεια διαδοχικα, με κρατησαν μακρια απο την παραλια και απο την ξεκουραση που τοσο ειχα αναγκη φετος....

Ευτηχως ομως ο καλος θεουλης με ειδε απο πανω που τραβαγα τα βυζια μου και μου προσφερε ενα ωραιοτατο τροπετακι 1.3 για το micra (απο το πουθενα) και μια μεγαλη εκπληξη οταν γυρισα στην Αθηνα.

Η εκπληξη ειναι ο κλωβος μου. Περασα συμπτωματικα σημερα απο το βαφειο και ηταν ετοιμος-βαμμενος....
Πριν συνεχισω να ηθελα να πω κατι. Δεν ημουν 100% σιγουρος για το αποτελεσμα.
Βασικα νομιζα οτι θα εκανα κι εγω τα καραγκιοζιλικια που βλεπω στα "περιοδικα αυτοκινητου" στα φτιαγμενα αυτοκινητα, με κατι κακοκουρμπαρισμενα σωληνακια με αθλιες κολλησεις και κακο σχεδιασμο. Ντομπρα μιλαω και δεν εχω κανενα προβλημα να σας το πω.

ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΠΕΣΑ ΠΟΛΥ ΕΞΩ!!!!!! Το τελικο αποτελεσμα ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο!!!!!!
1 ολοκληρος χρονος κατασκευης. Αμετρητες ωρες κουρμπαρισματος-κοψιματος-προβας-τσιμπηματος-κολληματος σε εξουθενωτικη ζεστη και αβασταχτο κρυο (μια φορα επιασε μπορα και το σκεπασα με την κουκουλα και κολλαγα απο κατω. Σαν την πυθια βγηκα απο τους καπνους της mig....).
5 μερες φινιρισμα στους 40 βαθμους και το μαυρο ματ χρωμα, εφεραν ενα αποτελεσμα που με γεμισε απιστευτη χαρα και ολοκληρωση. Ειναι απο τα σημεια του project που ειμαι πραγματικα υπερηφανος για την δουλεια μου.

Αυριο με την πολυτιμη βοηθεια του Παυλου (παλι.... :lol: ) θα φορτωθει και θα επιστρεψει στην βαση του. Δεν θα τον βαλω ακομα γιατι 1ον πρεπει να ετοιμασω την καμπινα και 2ον δεν μπορω να τον κουμανταρω παλι μονος μου.... Τα βυζια μου στο τελος θα φτασουν στο πατωμα απο το πολυ τραβηγμα..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Αναμεινατε φωτο αυριο.
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό Varaman » Δευτ Αύγ 20, 2012 10:18 pm

Varaman
HJC Member

Δημοσίευσηαπό JEO » Τρί Αύγ 21, 2012 11:55 pm

Συγνωμη που αργησα, αλλα πηγα να δω τον ανθρωπο νυχτεριδα. Cool movie!!!

Λοιπον. Ο κλωβος-γιοφυρι της Αρτας ειναι ετοιμος για τοποθετηση....

Και ο ανθρωπος που εκανε την μεταβαση να φαινεται παιχνιδακι:
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό IKE » Τετ Αύγ 22, 2012 1:59 pm

Πολύ καλό Θοδωρή! Αχρείαστος να΄ναι :D
Άβαταρ μέλους
IKE
HJC Member

Δημοσίευσηαπό Turanga Leela » Τετ Αύγ 22, 2012 11:35 pm

Turanga Leela