Φίλε αγαπητέ,
Αν θες να αγοράσεις ένα παλιότερο αυτοκίνητο, όπως έκανα και εγώ που πήρα ένα του 2002, καλά θα είναι να εξετάσεις πρώτα για τι δουλειά το θέλεις.
Τι εννοώ τώρα…
Τα λάστιχα θα τα κρατήσεις ή θα τα αλλάξεις και θα τα αλλάξεις λόγω παλαιότητας ή επειδή τα θέλεις ποιο off road.
Αν αλλάξεις έτσι ή αλλιώς θα φας καμιά 500 ευρώ στα 5.
Ανάρτηση θα κρατήσεις την ίδια από το 2002 ?
Μάλλον θα την αλλάξεις και αν την αλλάξεις να μην βάλεις και καμία πιο ψιλή ?
Περίπου 700 ευρώ έχτρα.
2002 και G13bb κινητήρας σημαίνει Ιμάντα χρονισμού, αλλαγή στα 100.000 χιλιόμετρα (αν αντέξει), άλλα 300 έως 500…
Αρχικό service στο παλιό θα δώσεις τα διπλάσια από το καινούριο γιατί θα αλλάξεις τα διπλάσια από τα μηχανικά μέρη….. δίσκο πλατό, κλπ.
Θέλω να γράψω ότι αφού δεν ξέρεις από κουμπιά ή μοχλούς από λίγα ή λιγότερα άλογα, όπως γράφουν και ο φίλοι παραπάνω, λίγο πολύ το αυτοκίνητο θα σου στοιχίσει το ίδιο, απλά θα το πάρεις φθηνό και θα καταλήξει …..κουμπαράς ή θα το πάρεις ακριβότερο και θα το κρατήσεις σε αυτή την κατάσταση γιατί έτσι και αλλιώς είναι σε άριστο επίπεδο.
Επειδή όμως μπήκες στην παρέα μας και ρωτάς (πιστεύω να έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται

) πράγμα που σημαίνει πως έχεις κακές βλέψεις και ας μην το ξέρεις ακόμα, εγώ θα σε συμβούλευα, όπως και έκανα, να έχεις τα χρήματα από το μοντέλο του 2008, να αγοράσεις το μοντέλο 2002 και να αλλάξεις …..τα πάντα με προοπτική off road.
Αν όμως, όπως λες, το θέλεις για άσφαλτο πάρε το μοντέλο του 2008 γιατί θα σου βγει στην πραγματικότητα φθηνότερο.
Καλή Χρονιά