Ζαντολάστιχα 205/70 15 Super Track της Lerma Gomme Φρέσκα!

Ό,τι σας πιάνει τον χώρο και δεν το θέλετε....και ό,τι ψάχνετε ή βρήκατε....εδώ.

Ζαντολάστιχα 205/70 15 Super Track της Lerma Gomme Φρέσκα!

Δημοσίευσηαπό pervy » Σάβ Σεπ 18, 2010 8:36 am

Χαρακτηριζονται 80/20% Αναγωμωση. Πολυ στρωτη συμπεριφορα στην ασφαλτο, ακουγονται οσο και τα αλλα 80/20%
Τα αγορασα και τα φορεσα στο Νιβα στο τελος της σεζον στα τελευταια χειμωνιατικα χιονια (οχι στα νερουλα ανοιξιατικα) και εκανα μια μεγαλη εξορμηση 2 μερες διαβαση τον Γραμμο απο νοτια απο το υψος της Εγνατιας που πηγαινει δυτικα προς Ηγουμενιτσα,προς τα βορια και κατεληξα Καστορια!
σε αυτο το 10 και εως και 20 με 30 εκατοστα μπιπ χιονι, ειναι το στοιχειο του. Ανετα!!
Ανετα εως και σε μικρες ανηφοριτσες!
Εχεις κανονικα τον ελεγχο του τιμονιου (και παιχνιδιου!),
φρεναρεις οπουδηποτε!
Νιωθεις να σκαβει το χιονι και το αυτοκινητο να βρισκεται παντα πανω απτο χιονι.
Σε ανηφοριτσα με πανω απο 30 εκ. χιονι αν δεν σε ποναει ο τερμα γκαζια κινητηρας, σπινιαριστος δεν σταματα να σκαρφαλωνει!! Σκαβει και βρισκει προσφυση πιο κατω, μαγκωνει και σηκωνει την κοιλια του αυτοκινητου λιγο πιο ψηλα και συνεχιζεις να σερνεσε στο χιονι με την κοιλια, οσο ΕΣΥ αντεχεις.Με μια ακομη ημερησια εξορμηση την μεθεπομενη βδομαδα στα μερη μου στο Παικο με το χιονι να λιωνει, ευκαιρια για την δοκιμη σε λασπομενο χιονι και ζουμερη λασπη. τα πηγε πολυ καλα. Μου εδινε την αισθηση της σιγουριας πως θα βγω απο καθε δυσκολο σημειο. Πολυ ωραια! δεν εχω φωτος ομως.
Αυτες τις δυο εξορμησεις εκανα και τα εβγαλα. Το παρα παρα πολυ να εχω κανει 2000χλμ.
Φρεσκα γραφουν επανω τους 22 09 μαλλον σημαινει 22η εβδομαδα του 2009?
Φαινονται τα στρογγυλακια μπιμπικια τους αφθαρτα.
4 ζαντολαστιχα Super Track της Lerma Gomme πωλουνται 400 Ευρω!

ΟΙ μεταφορικες εταιρεις χρεωνουν καπου 5 με 6 ευρω το λαστιχο για αποστολη σχεδον σε ολη την Ελλαδα.

Επιπλεον προσφερω δωρεαν μεταφορα τους σε αποσταση 100 χλμ απο την Θεσσαλονικη (κερνατε μονο το τσιπουρο)
pervy

Δημοσίευσηαπό pervy » Σάβ Σεπ 18, 2010 9:57 am

Φωτογραφιες για τα λαστιχα στο φορουμ Ladaniva club http://www.nivaclub.gr/forum/viewtopic.php?f=21&t=4114
pervy

Επιστροφή στο Αγορές-Πωλήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 4 επισκέπτες