Σημερα πηγα και διωρθωσα την κοτσανα που εκανα την προηγουμενη Κυριακη. Μιας και ειχα πολυ περισοτερο χωρο ελευθερο απο την αλλη πλευρα, εκοψα εναν κοιλοδοκο 80αρι με 4mm παχος και τον κολλησα απευθειας στον αξονα. Το εκανα ετσι για να μην βαλω κοντρα και ενισχυσεις οπως εκανα στον αλλο.
Αφου μετρησα τον σημαδεψα και του σχεδιασα ενα κυκλικο μοτιβο 9,1mm αντιγραφη του αξονα:
Και αφου τελειωσα με το ολο τριψιμο του εκανα μια προβα πως καθεται στον αξονα:
Και τον κολλησα καλα:
Εχω αφησει ανοιχτο το θεμα που θα δενει η παναρ. Μπορει να μπει στο πλαϊ η' απο πανω. Θα δουμε.
Το Σαββατο που ερχεται θα βαψω την νεα βαση μαζι με κατι αλλα που εχω αφησει για βαψιμο:
Αλλαξα και τα λαστιχα με τα αλλα για να βαλω τα malatesta στον πισω αξονα. (by the way Πανο, Το ενα λαστιχο απο καπου χανει.)
Ειναι ιδεα μου η' τα 30αρια φαινονται σαν λαστιχακια?
Το τριποδο το εβαλα για να φερω το αυτοκινητο στο κανονικο του υψος, μεχρι να παρω την μπουκαλα με το αζωτο. Ειδατε πως ηρθε παραλληλη με το εδαφος η παναρ?
Το "κανονικο" υψος:
Θα αφαιρεσω την βαση του αμαξωματος και μαζι με αυτην το κομματι κατω απο τον προβολεα. Οταν ειναι στριμενος ο τροχος και συμπιεστει η αναρτηση πιθανοτατα θα βρισκει με τα 33αρια, οποτε.....
Εκανα και μερικα μετρηματα. Η κοιλιακη ελευθερια ειναι ακριβως 50cm και το χαμηλοτερο σημειο των αξονων ειναι στα 25cm:
Την Κυριακη αφηνω ανοιχτη προσκληση σε οποιον θελει να ερθει να βαλουμε τον αξονα στην θεση του και να ξετακαρουμε το jimny. Κερναω πιτσες και μπιρες.
Keep thinking......