Εγω εννουσα για τον ετοιμο αφρο που ειναι σε δοχειο. Απλα το πατας και διωγκονεται μονο του. Εσυ για ποιον αφρο λες?
Παντως εκανα ενα τεστ. Πηρα εναν τετοιο αφρο και τον αδειασα μεσα σε ενα κουβα νερο. Παρολο που εβγαινε μεσα στο νερο, στεγνωσε κανονικα πανω στην επιφανεια και οταν τον εκοψα μεσα ηταν στεγνος....
Λοιπον. Σημερα πηγα και τελειωσα με τα FOX. Εδω φαινεται η χαζομαρα που πηγα να κανω με τις ροδελες:
Αφου τα εβγαλα ολα εξω, ξεκινησα να φτιαχνω τα σωληνακια που θα εμπαιναν την θεση των ροδελων:
Και αφου τα εφτιαξα, τα εβαλα επανω και τα κολλησα:
Και αφου τα εβαψα, εβαλα το αμορτισερ και τελειωσα με το πανω μερος:
Τα ασημι σωληνακια που φαινονται ερχονται μαζι με το κιτ και τα δινει για να μπορει να δουλευει υπο γωνιες.
Στο κατω μερος τωρα εβαλα μονο απο τα δικα μου σωληνακια γιατι τα δικα του δεν εφταναν:
Μετα απο αυτη την φωτο εσκασα πανω στον πυργο και εκανα ενα ωραιο καρουμπαλο.... Πυργος-κεφαλι 1-0......
Αυτη την φωτο επρεπε να την ειχα παρει την προηγουμενη φορα. Εδω φαινεται καθαρα οτι ολη η διαδρομη των FOX εξαντλειται πριν κανουν το ιδιο και τα radius arms. Εμενα αυτο μου αρκει:
Ετσι ακριβως θα ειναι οταν θα τελειωσει:
Εκει ακριβως ηθελα να ειναι το ελαστικο. Σε αντιθεση με τον προφυλακτηρα που εβρισκε πριν, τωρα θα ακουμπαει η ροδα στο εμποδιο.
Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω για αλλη μια φορα τον Πανο που μου εχει παραχωρησει τα ελαστικα του για να κανω οτι κανω. Χωρις αυτα θα πηγαινα στο περιπου....
Και μερικες φωτο που δεν εχουν νοημα αλλα ημουν πολυ ευχαριστημενος και τραβαγα αβερτα....
Εχει μεινει μονο η παναρ η οποια θα γινει το αλλο Σαβατοκυριακο και μετα ξεκιναω το πισω μερος. Αντε γιατι εχει αρχισει και με ποναει η μεση μου απο το σκηψιμο και εχω κανει πληγες στα γονατα απο το γονατισμα στην ασφαλτο.
Keep thinking......