Ανταλλαγη Honda Civic 99 για Jimny

Ό,τι σας πιάνει τον χώρο και δεν το θέλετε....και ό,τι ψάχνετε ή βρήκατε....εδώ.

Ανταλλαγη Honda Civic 99 για Jimny

Δημοσίευσηαπό leontheprof » Τετ Μάιος 06, 2009 10:04 pm

Καλησπέρα σας, εδω και μερικες μερες σκεφτομαι (επιφυλακτικα ακομα) να μπω στο club των jimnyδων.

Εχω λοιπόν ένα Honda Civic '99 1400cc με κατι ψιλοεξτρα και σκεφτομαι να μπω στην διαδικασια μήπως βρω καποιο Jimny για ανταλλαγη χωρις να δωσω εχτρα χρηματα. Πιστευετε οτι υπαρχει περιπτωση να βρω κατι η οτι θα ηταν πολυ αισιοδοξο να σκεφτομαι κατι τετοιο?

(Παρακαλω να μετακινηθει το post αν δεν το εχω κανει στο σωστο μερος :lol: :oops: :lol:)
leontheprof

Δημοσίευσηαπό cfu » Σάβ Μάιος 09, 2009 12:46 am

Μαλλον θα χρειαστει να τσονταρεις και..... κανα φραγκο παραπανω. Διοτι εχεις να κανεις με δυο σχεδον ιδια αυτοκινητα σε κοστος αγορας, ομως με τεραστια αποσταση χρηστικης ικανοτητας μεταξυ τους. Επειδη το Σιβικ ειναι ενα καλο αυτοκινητακι, ενω ο Τζιμης ειναι πολυεργαλειο! Αλλα ο Θεος ειναι μεγαλος, μην απελπιζεσαι.....
...ταπεινό τετρακίνητο... καλό μου Jimny... που περνάς τα κατσάβραχα γερά...όσα suv ταπείνωσες σ'έχουν στη μνήμη...μα εσύ γυρνάς χαλαρά.............μη με πας απ'το σπίτι...ακούς στο βουνό να με πας... μυρωδιά καταλύτη... εσύ μοναχά μ'αγαπάς.!
Άβαταρ μέλους
cfu

Δημοσίευσηαπό ΑΓΓΕΛΟΣ » Δευτ Μάιος 11, 2009 3:46 pm

Εξαρταται σε τι κατασταση ειναι το αμαξι σου, χλμ,εξοπλισμο.
Να ξερεις οτι μετα το δικο σου το civic εχουν βγει αλλα δυο.
Επισης η ανταλλαγη ειναι δυσκολη, προταση μου ειναι να πουλησεις το αμαξι σου, να βαλεις αλλα 2000 ευρα και να παρεις ενα jimny.

Φιλικα
Αγγελος
Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΟΣ

Επιστροφή στο Αγορές-Πωλήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες