Δεν ξερω απο που ν"αρχισω παιδια αλλα η εκδρομη απο ολες τις αποψεις ηταν αψογη.Περασαμε ΥΠΕΡΟΧΑ οπως λεει και μια ψυχη που γνωριζω
Λοιπον Ο Chris γνωριζε την περιοχη τοσο καλα που δεν μας ξεφυγε μονοπατι ,ετσι συνδυασαμε την περιηγηση με την περιπετεια.Η εμπειρια του ως οδηγος του jimny, η υπομονη του,και η θετικη του ενεργεια μεταδοθηκε στην ομαδα και το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο.Δεν τα λεω αυτα για να τραβηξω την προσοχη σας, η ομαδα εδεσε με την πρωτη ματια.Οι οδηγοι καινουργιοι και παλαιοι μπορεσαν να χαρουν την φυση, το jimnaki τους αλλα και το χωμα

Μιλαμε για πολυ χωμα, το θηριο της Blondy αλλαξε χρωμα.
Μερικοι απολαυσαμε τι ικανοτιτες του Chris ως Booond 007.αλλα αυτο ειναι μια ιστορια που πρεπει να την ακουσετε στα .............................. γραφεια
Για την Μινα ενα εχω να πω πηρε το Νομπελ φωτογραφιας, ριξτε πολλες ματιες στο gallery.
Η Παρεα ηταν απαιχτη γιατι ολοι ειχαν κεφι και ζωντανια για δυνατες εμπειριες,για off road για σουφλε σοκολατας και για ροδι.Αληθεια τι αποφασισαμε τελικα
Σουφλε σοκολατας
Δεν θα παραλειψω και τον αρχοντα των.........οχι δακτυλιδιων αλλα των ντομπερμαν που με το style του μας αφησε αφωνους.
Τα υπολοιπα λιγο πολυ τα ξερετε και απο αλλες αποδρασεις ....... φαγοποτι, καφεδακι, γλυκακι για να παρουμε δυναμεις
Ο καιρος και το τσουναμι πηγε να μας τα χαλασει αλλα την πατησε
Αυτα και αλλα πολλα εχω να περιγραψω ομως οι μαθητες μου με περιμενουν για μαθημα και εγω παιζω
Στη αλλη εκδρομη ευχομαι να ειμαστε ολοι μαζι μιας και μας ανοιξε η χειμερινη ορεξη για παιχνιδι με το super jimny και εκτος αυτου ειναι ωραιο να απολαμβανουμε αυτα που μας χαριζει ο συλλογος μας. τις φιλιες και τις απιστευτες διαδρομες.

Η δοξα και οι τιτλοι δεν αξιζουν τιποτα στην ζωη της γυναικας με ενα χαμογελο πετυχαινεις περισσοτερα.