Περάσαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.....
Πρώτη μου φορά πηγαίνω προς εκείνα τα μέρη...για ακόμα μια φορά η φοβερή παρέα του συλλόγου μας έκανε το θαύμα της και όλα ήταν απλά ΤΕΛΕΙΑ.....
Το Σάββατο εμείς ξεκινήσαμε από Χαλκίδα περιμένοντας το πρωινό κομβόι στα coffee 90 ....
4 αυτοκίνητα ήταν ήδη εκεί από την Παρασκευή το βράδυ....οι κατασκηνωτές δηλαδή του συλλόγου....που μας ενημέρωσαν για τον καιρό και τον κόσμο του....«νησιού»
Αφού μπήκαμε Λαμία σταματήσαμε στο ποταμάκι για παιχνίδια....
mini trail στο δασάκι.....χιχι....ΦΟΒΕΡΟ....
Το super κόλλημα του Πάνου....από το οποίο υπάρχουν super πλάνα....
Επειτε στο δρόμο προς το Καρπενήσι...όπου είχαμε ένα δυωρο off road πολύ χαλαρό για εμένα τουλάχιστον....
Μόλις φτάσαμε πήγαμε για φαγητό κι έπειτα ξεκούραση στα δωμάτια μας...
Το βράδυ είχε after party στο salοοn με ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ....και ΤΡΟΜΕΡΑ κερασμένα μπομποσφηνάκια από το Νίκο-barman....και φυσικά ΔΕΝ τελειώσαμε εκεί....αυτό έλειπε.....Ακολούθησε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ φιλοξενία από τα παιδιά του camping όπου φάγαμε τα εκπληκτικά φαγητα του pepe kai toy dambo και ήπιαμε SUPER ρακόμελο από τον Ηλία....
«Παιδιά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την super βραδια...»
Την επόμενη μέρα....ΠΑΝΤΑΒΡΕΧΕΙ....τρομερό περπάτημα και τρομέρο ΚΡΥΟ νεράκι.....
περπατήσαμε πάαααααρα πολύ και θα μπορούσαμε να περπατήσουμε κι άλλο αλλά είπαμε ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.....
Φεύγοντας από εκεί μέσο κατσαβράχων....φτάσαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο Κρίκελο....με μια τεράστια πείνα που δεν βλέπαμε μπροστά μας.....
Το καλύτερο βέβαια ήταν το special γαλακτομπούρεκο....γιαμ-γιαμ....και ο δρόμος της επιστροφής....που τελικά ΟΛΟΙ φαγατε την σκόνη μου....μιας και ο μπέμπης είχε ΟΡΕΞΗ τρελλή....
Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο-Πάνο που μας χάρισε ακόμα μια μαγευτική εκδρομή....
Ευχαριστώ πολύ την συνοδηγό μου Έλενα για την τρομερή παρέα που μου χάρισε στο μεγάλο αυτό ταξίδι....
Ευχαριστώ πολύ τον Παππού για το δικτάκι....
Ευχαριστώ πολύ τον Μπέμπη και όλα τα παιδιά που κατά καιρούς μου έμαθαν αρκετά πράγματα για την off raod οδήγηση κι έτσι κατάφερα να ολοκληρώσω την εκδρομή χωρίς κολλήματα και ατυχήματα.....
Τέλος ... περαστικά στον Pepe.....
στενοχωρηθήκαμε πολύ όλοι μας....
παιδια...αντε και .....ΤΟΥΧΡΟΝΟΥΒΡΕΧΕΙ......