Θεμιστοκλέους & Α. Μεταξά 25, Εξάρχεια, 2103817517.
Δευτ.-Κυρ. 2-9 μ.μ. !
a.antonopoulou art, Αριστοφάνους 20, 4ος όροφος, Ψυρρή, 2103214994. Τρ.-Παρ. 4-9 μ.μ. & Σάβ. 12-4 μ.μ.
Cheap Art Η καθιερωμένη προχριστουγεννιάτικη έκθεση με μικρά έργα τέχνης από 125 καλλιτέχνες, στην προσιτή τιμή των € 70 το καθένα. Εγκαίνια: Τετ. 7/12, 8 μ.μ. Μέχρι 23/12
Η έκθεση είναι σε 2 χώρους ταυτόχρονα, και άλλοι καλλιτέχνες είναι στον ένα άλλοι στον άλλο. έχω δεί και τα δύο, είναι ΦΟΒΕΡΑ πραγματικά τα εργα και στους δύο χώρους...... αξίζει γιατί έχει τόσο πολύ υλικό να δει κανείς. ..
Εγώ είμαι στον δεύτερο στην γκαλερί αντωνοπούλου στο Ψυρρή. είναι δυό βήματα απο την κεντρική πλατεία του Ψυρρή.
Εάν κάποιος θέλει να αγοράσει έργα, συνιστώ να πάει πρίν τα εγκαίνια, κατά τις 7 (Τετάρτη)(μόνο στην αντωνοπούλου ανοίγει και πριν τα εγκαινια) γιατί τα εργα φεύγουν σαν ζεστά ψωμάκια κάθε χρόνο απο τις πρώτες ώρες της έκθεσης,
Για τον χώρο της Cheap art στα εξάρχεια (στην πλατεία εξαρχείων είναι) υπάρχουν τα προεγκαίνια, πάλι για τους φίλους των καλλιτεχνών που θέλουν να αγοράσουν πρίν έχει πρόσβαση όλο το κοινό. (τρίτη απο τις 8.00)
εγώ τετάρτη απο τις 7.30 μέχρι σίγουρα αργά στην αντωνοπούλου στου Ψυρρή όπου είναι και τα έργα μου αλλά και
τρίτη απο τις 9 στα εξάρχεια (γιατί βρισκόμαστε παραδοσιακά και οι 125 καλλιτέχνες για μια ομαδική φωτογραφία - αυτό γινεται εδώ και 10 χρόνια)
και πάντως θα το ξαναπώ.... είδα φανταστικά εργα.... φοβερά υλικά.... και στους δύο χώρους.
και να μην θέλετε δηλαδή να αγοράσετε αξίζει απλά να δείτε επειδή υπάρχει μεγάλη ποικιλλία.
Πάρτε και παιδιά μαζί είναι child friendly οι χώροι. - και έχει και πολλά πράγματα να δουν.