ΓΕΙΑ ΣΑΣ JIMNΥΣΤΕΣ ΤΟΥ FORUM ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ JIMNYΣΤΑ!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ JIMNYΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΥΓΩ ΣΕ ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΟ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ SERVICE BOOK ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ?
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ FRIXOSJIMNYS ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ!ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΙΣΩ ΤΟ YARIS ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ!
Η εγγύηση κραταει νομίζω 3 χρόνια ή 4 με προυποθεση να υπάρχουν οι σφραγίδες στο service book.
... αυτά ξέρω εγώ.
εχει επίσης διαφορά - η οροφή στα καμπριο, ( λιγότερα χρόνια ) και το χρώμα του αυτοκινήτου για σκουριά - το δευτερο είναι περισσότερα χρόνια απο οτι θυμαμαι , πάλι εφόσον υπάρχουν οι καταχωρήσεις οι ανάλογες στο βιβλίο.
Υπαρχουν πολλα ποιο φτηνα και με λιγοτερα χιλιομετρα Εκει στην λαμια στην σουζουκι ειχα εντοπισει δυο τρια και ενα καμπριο. Ριξε μια ματια και κανε ανταλαγη με το γιαρις σου.
Αν θες Καμπριο το δικο μου το πηρα 8.000 με 21.000χλμ μοντελο 2001 αλλα εχει μονο υδραυλικο τιμονι αεροσακους και ηλεκτρικους καθρεπτες και παραθυρα