Πίστα 4Χ4 στον Υμηττό?

Θέλετε παρέα για εκείνη τη βόλτα στο Μαραθώνα ή ακόμα και στα Βαρδούσια; ...θέλετε καφέ ; ......εδώ θα βρείτε την παρέα !!

Πίστα 4Χ4 στον Υμηττό?

Δημοσίευσηαπό GiwrgosTH » Κυρ Ιούλ 17, 2005 6:09 pm

Χαζεύοντας το Google Earth ανακάλυψα μια πίστα στον Υμηττό!
Δείτε τη φωτό...
Εικόνα
Πήγα το πρωί μια βόλτα, αλλά ξέχασα να πάρω μαζί μου τις φωτό και δεν την βρήκα, αφού πήγα από άλλο δρόμο. Όπως ερχόμουν από την κορυφή του Υμηττού πήρα τον πάνω δρόμο, στη φουρκέτα, που βγάζει σε κάτι κτήρια και όχι τον κάτω που βγάζει στην πίστα.
Η πρόσβαση σε αυτό που δείχνει να είναι πίστα είναι από Κορωπί πολύ εύκολη, ή διαφορετικά από Καισαριανή πολύ δύσκολη με πολύ φυτευτή πέτρα! Εγώ πήγα από τη δύσκολη :wink:
Έχει πάει κανείς? Ξέρει κανείς κάτι σχετικό με αυτή? Θα ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία, τώρα που έμαθα το δρόμο.
GiwrgosTH

ΥΜΗΤΟΣ.........

Δημοσίευσηαπό nasos » Τρί Ιούλ 19, 2005 2:10 pm

nasos

Δημοσίευσηαπό GiwrgosTH » Τρί Ιούλ 19, 2005 6:23 pm

GiwrgosTH

Δημοσίευσηαπό nasos » Τρί Ιούλ 19, 2005 6:31 pm

nasos

Ήταν πίστα...

Δημοσίευσηαπό GiwrgosTH » Τετ Ιούλ 20, 2005 3:47 pm

...και όμως κύριοι υπήρχε πίστα!
Να και η απόδειξη:

Εικόνα

Στη θέση της υπάρχει πλέον χωράφι του κυνηγετικού συλλόγου Κορωπίου για να βόσκουν τα πουλάκια...
Σε ποιον ανήκε, τι και πως δεν ξέρω, πάντως την χάσαμε :evil:
Έμεινε όμως η διαδρομή Κορωπί-Αργυρούπολη που είναι φανταστική με καταπληκτική θέα, ειδικά αν γίνει βράδυ!
Το μόνο κατά η άγρια φυτευτή πέτρα στο 80% της διαδρομής που σου βγάζει το λάδι και σκίζει λάστιχα για πλάκα! Αλλά στο τελείωμα έχει μια υπέροχη φλαταδούρα για επίδειξη αντικοινωνικής συμπεριφοράς :wink:
Μόνο που όποιος θέλει να την κάνει πρέπει να γνωρίζει ότι από την Αργυρούπολη απαγορεύετε η άνοδος, έχει πυροφύλακα που δεν με άφησε. Φανταστήτε όμως την έκπληξή του όταν με είδε να κατεβαίνω!
-Καλά, πότε πέρασες πάλι και δε σε είδα?
-Μα δεν πέρασα, πήγα από Κορωπί!
-Και γιατί ρε παιδί μου τόσο δρόμο?
-........
Τι να του πεις?
GiwrgosTH

Δημοσίευσηαπό nasos » Τετ Ιούλ 20, 2005 5:04 pm

nasos

Δημοσίευσηαπό GiwrgosTH » Παρ Ιούλ 22, 2005 11:55 am

GiwrgosTH

Επιστροφή στο Ζητείται παρέα για βόλτα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες