Γ@μω τον καυσωνα μου και την υγρασια μου μεσα γ@μω.....
2 εβδομαδες τωρα εχω πεθανει στην ζεστη καθε απογευμα να κολλαω και να τριβω.
Ειδικα αυτο το Σαββατοκυριακο που επιασε 40αρια ηταν απο τα 3-4 χειροτερα που θυμαμαι στο project.
Στο θεμα μας τωρα. Η 150αρα mig αποδειχτηκε οριακη για να κολλησει τα 3,7mm του κλωβου και καποια στιγμη που μου γυρισε το μυαλο τροχισα ολες τις κολλησεις και τις ξαναεκανα απο την αρχη με την 180αρα της δουλειας. Και αυτη οριακα βεβαια για τα standard μου αλλα αυτη την στιγμη δεν με ενδιαφερει και παρα πολυ.
Το αποκορυφωμα? Αφου τις ετριψα την επομενη μερα που πηγα να ξανακολλησω με θυμηθηκε μια παλια μου ψυξη και καθε φορα που απλωνα το χερι, μου κοβοταν η ανασα.....
Δεν ειναι 100% ομορφες αλλα η διείσδυση ειναι τελεια και το κολλημα απιστευτα δυνατο.
Κατι αλλο που δεν το περιμενα ειναι η δυσκολια που εχει εναν κλωβος για να κολληθει.
1ον. Ειναι τοσο πυκνα τα σιδερα μεταξυ τους που αν γυρισεις αποτομα εχεις την μελανια στο τσεπακι.
2ον. Ενω περιμενα να χωρισω την σωληνα σε 2 μερη ως προς την κολληση, αυτο δεν εγινε ποτε.....
Σε 4 τεταρτα στην καλυτερη περιπτωση, εως 6 μερη στην χειροτερη.
Και επιτελους σημερα το βραδυ τελειωσα με τον κλωβο!!!!!!
Εβαλα τις 2 σωληνες για τις ζωνες που δεν μπορουσα να βαλω οσο ηταν επανω στο αυτοκινητο ο κλωβος:
Και μετα εφτιαξα τους 4 συνδεσμους του παρμπριζ που ενισχυουν λιγο τα μπροστινα ποδια απο τις λαμαρινες σε σχημα U που ειχα φτιαξει με την πρεσσα:
Το καθε τετοιο τριγωνακι πηρε 1 ολοκληρη ωρα μεχρι να ταιριαξει τελεια. Ευτηχως ολα τα εβγαλα με την πρωτη και δεν χρειαστηκε να τα ξανακανω.
Ο κλωβος πηρε αυτη την ποζα απειρες φορες για να κανω καλες ολες τις κολλησεις:
Και μετα πηρε και τετοιες ποζες......
Αυτες οι 2 φωτο ειναι στους +40 ° βαθμους.....
Εβαλα και τους συνδεσμους του πισω χιαστι. Τον πανω τον εκανα 2cm μικροτερο απο τον κατω, για να εχω λιγο παραπανω ορατοτητα προς τα πισω.
Αυριο με την βοηθεια του Παυλου (F) θα φορτωθει και θα παει για βαψιμο στον φαναρτζη μου. Ειχα πει πως θα τον εβαφα εγω, αλλα θελω να γλυτωσω λιγο sex και χρονο μιας και οταν γυρισω πρεπει να μπει αμεσα μεσα στο αυτοκινητο, να φτιαξω τους πισω θολους-εξατμιση-κουκουλα και τον σκελετο αυτης.
ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!
Keep thinking......