| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Kanelj HJC Member
 Ένταξη: 31 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 1096 Τόπος: 5' απο παντου!
|
Δημοσιεύθηκε:
Παρ Σεπ 07, 2007 6:52 pm Θέμα δημοσίευσης:
Δυναμό...
|
|
|
Μετα απο αλλη μια επισκεψη στον ΑΤΤΑΡΤ,για δευτερη φορα μου βγαινει off το δυναμο...
Θα το ξαναπερασουν απ'οτι μου ειπαν στην εγγυση αλλα με τα 1000 ζορια αφου,απ'οτι λενε,δεν γινεται να χαλασει 2η φορα και σε καινουργιο αυτοκινητο!Ετσι λεει η Suzuki και οχι ο μηχανικος να σημειωσω!
Παρεπιπτωντος ο μηχανικος με επριξε να βαλω καμια ποδια απο κατω για να μην μπαινουν τοσες λασπες.......
Υπαρχει κατι τετοιο για την μηχανη ή θα θελει αυτοσχεδιασμο?!?!
Επισης ρωτησα μηπως και το καινουργιο μοντελο που εχω,το εχουν αλλαξει θεση το δυναμο (γιατι το ιδιο επαθε και ο gerasimosjimny που ηταν μαζι)αλλα μου ειπε οτι δεν εχει αλλαχτει τιποτα!
Τι μπορω να κανω παιδακια?!
3η φορα θα με πεταξουν εξω με κλοτσιες!
Καμια πατεντα?! _________________

|
|
 |
|
 |
gerasimosjimny
Ένταξη: 10 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 410 Τόπος: μαρουση
|
Δημοσιεύθηκε:
Παρ Σεπ 07, 2007 7:00 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
γιαννη το δυναμο ειναι απο τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ και οχι ΔΕΞΙΑ
αλλαξα δυναμο αλλα εχω ακομα κατι προβληματακια με το ταμπλο
γιατι περασε απο το καλοδιο του δθναμο φορτοθηκε και εκαψε την πλακα στο ταμπλο απ οτι μου ειπανε δευτερα θα το βαλο στο κομπιουτερ να το δουμε κιολας.
παιδια αν τα λεο σωστα και δεν με κοροιδεψανε
|
|
 |
|
 |
Kanelj HJC Member
|
Δημοσιεύθηκε:
Παρ Σεπ 07, 2007 7:05 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
Εγω οπως σου ξαναειπα δεν μου ακουγεται πολυ εφικτο αυτο....
Το δυναμο ειναι για να μην αδειαζει η μπαταρια!
Επισης,το ξερω οτι ειναι αριστερα...ειπα εγω το αντιθετο?!

|
|
 |
|
 |
gerasimosjimny
|
Δημοσιεύθηκε:
Παρ Σεπ 07, 2007 7:09 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
| Kanelj έγραψε: |
Εγω οπως σου ξαναειπα δεν μου ακουγεται πολυ εφικτο αυτο....
Το δυναμο ειναι για να μην αδειαζει η μπαταρια!
Επισης,το ξερω οτι ειναι αριστερα...ειπα εγω το αντιθετο?!
 |
ναι συγνωμη λαθος μου για το που ειναι το δυναμο.
τωρα για να δω αν ισχυει οτι εχω γραψει θα σας απαντησο δευτερα που εχω κλεισει ραντεβου στην αντιπροσωπεια να δουνε τον εγκεφαλο απ οτι μου ειπαν γιατι τους ειπα το προβλημα και ειπαν φερτομας δευτερα να δουμε τον εγκεφαλο μιπως εχει κολισει το φοτακι απλος.οποτε απο δευτερα απαντηση και ο θεος βοηθος 
|
|
 |
|
 |
Panos HJC Member
 Ένταξη: 26 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 6644 Τόπος: Ελεύθερο Κουρδιστάν
|
Δημοσιεύθηκε:
Παρ Σεπ 07, 2007 8:16 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις εγώ βγάζω το καλώδιο από τον πόλο της μπαταρίας και όλα επιστρέφουν στο νορμάλ
ΑΛΛΑ εσύ πήγαινε να το δούν αφού είσαι μέσα στην εγγύηση
α και κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτά τα δυναμό , Δευτέρα θα ρωτήσω τον ειδικό. _________________ Υπογραφή www.jimny.gr Greece jimny
|
|
 |
|
 |
electrocar
 Ένταξη: 07 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 92 Τόπος: ΓΕΡΑΚΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε:
Παρ Σεπ 07, 2007 9:21 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
Παιδια καλησπερα, με λιγο καλη θεληση μπορει να προσαρμοστει στο τερατακι δυναμο απο αλλο αμαξι πιο αξιοπιστο και αντοχης. φυσικα αν υπαρχει εργατης επιβαλετε να αντικατασταθη με ενα αρκετα μεγαλητερο σε αμπερ. για οτι απορια ρωτηστε και θα σας πω!!! _________________ ΧΑΛΙΔΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
|
|
 |
|
 |
Panos HJC Member
 Ένταξη: 26 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 6644 Τόπος: Ελεύθερο Κουρδιστάν
|
Δημοσιεύθηκε:
Παρ Σεπ 07, 2007 9:58 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
εσένα θα ρώταγα  _________________ Υπογραφή www.jimny.gr Greece jimny
|
|
 |
|
 |
Μαρία Σ. HJC Member
 Ένταξη: 14 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 1677
|
Δημοσιεύθηκε:
Παρ Σεπ 07, 2007 10:23 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
να ρωτήσω κάτι,?... γιατί όμως πολλών άλλων δεν έχει κάνει ποτέ πρόβλημα το δυναμό?????
εγώ 7 χρόνια δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω κάτι εκεί, και λάσπες δεν υπήρχε στιγμή που δεν ήταν λασπωμένο.......!!! !!!!
ότι θέλουν λένε στη σουζούκι.
να τους δώσεις το τηλ μου, που το έχω τόσο καιρο και το δυαλάω το αμάξι συνεχώς. _________________ ...THE PRAY FOR SNOW VIDEO... winter 07-08
http://www.youtube.com/watch?v=E0g_QSfh-iU
|
|
 |
|
 |
kinigos
Ένταξη: 09 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 24 Τόπος: Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε:
Σαβ Σεπ 08, 2007 3:40 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
Καλησπέρα στη παρέα.
Αν και δε κατάλαβα από τα γραφόμενα τι έπαθε ακριβώς ο δυναμός, αλλά ίσως και να μην έχει σημασία. Σημασία όμως έχει ότι χάλασε αν κατάλαβα καλά τρίτη φορά στο ίδιο αυτοκίνητο. Προβλήματα με δυναμό από ότι διάβασα στο forum, δεν έχουν τα jimny. Αυτό σημαίνει ότι ή δε σου βάζουν καινούριο δυναμό και σου επισκευάζουν τον παλιό, ή δεν τον ευθυγραμμίζουν ίσως σωστά και χαλάει.
Τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου παίρνουν ρεύμα από τη μπαταρία και ο δυναμός μονίμως φορτίζει τη μπαταρία. Για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση της μπαταρίας αναλαμβάνει δουλειά ο αυτόματος. Σε περίπτωση που χαλάσει και υπερφορτώνει θα νιώσεις τη μπαταρία να βράζει.
Εφ' 'οσον το πρόβλημα προηπήρχε, άσχετα αν είσαι στην εγγύηση, θα απαιτήσεις να σου τοποθετήσουν καινούριο
Δημήτρης Πάτρα.
|
|
 |
|
 |
Kanelj HJC Member
|
Δημοσιεύθηκε:
Σαβ Σεπ 08, 2007 7:34 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
| kinigos έγραψε: |
Καλησπέρα στη παρέα.
Αν και δε κατάλαβα από τα γραφόμενα τι έπαθε ακριβώς ο δυναμός, αλλά ίσως και να μην έχει σημασία. Σημασία όμως έχει ότι χάλασε αν κατάλαβα καλά τρίτη φορά στο ίδιο αυτοκίνητο. Προβλήματα με δυναμό από ότι διάβασα στο forum, δεν έχουν τα jimny. Αυτό σημαίνει ότι ή δε σου βάζουν καινούριο δυναμό και σου επισκευάζουν τον παλιό, ή δεν τον ευθυγραμμίζουν ίσως σωστά και χαλάει.
Τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου παίρνουν ρεύμα από τη μπαταρία και ο δυναμός μονίμως φορτίζει τη μπαταρία. Για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση της μπαταρίας αναλαμβάνει δουλειά ο αυτόματος. Σε περίπτωση που χαλάσει και υπερφορτώνει θα νιώσεις τη μπαταρία να βράζει.
Εφ' 'οσον το πρόβλημα προηπήρχε, άσχετα αν είσαι στην εγγύηση, θα απαιτήσεις να σου τοποθετήσουν καινούριο
Δημήτρης Πάτρα. |
Φιλε δημητρη,το περιεργο ειναι οτι χαλασε σε 2 αυτοκινητα την ιδια στιγμη!!!
Οταν ειχαμε παει σε μια off-road πιστα και μετα απο αρκετη λασπη!
Ομως και αλλα jimny εχουν παει εκει απειρες φορες και κανενα δεν εχει παθει τιποτα!
Τωρα για το οτι μπορει να μην μου εχουν βαλει καινουργιο,δεν γινεται γιατι ειδα το παλιο οταν το εβγαλαν!Τωρα για το να μην το ευθυγραμμιζουν σωστα....δεν ξερω αλλα και ετσι να ειναι το πρωτο που ειχα (το μαμα) πως χαλασε?!
Και πειτε πως βαζω καποιο μεγαλυτερο δυναμο απο αλλο αυτοκινητο....
Εχει σχεση το ποσο μεγαλο σε Αμπερ ειναι?Το θεμα νομιζω ειναι οτι χαλαει λογω της θεσης του ή για καποιον αλλο λογο....
Εντω μεταξυ το μονο διαφορετικο που εχουν τα καινουργια Jimny ειναι ο προφυλακτηρας....!Ρε μπας και παιζει ρολο?!?!?!?!

|
|
 |
|
 |
gerasimosjimny
|
Δημοσιεύθηκε:
Σαβ Σεπ 08, 2007 7:39 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
αυτο που πιστευο εγω παντος ειναι οτι οσο μπαινουν μηχανιματα στα εργοστασια τοσο χειροτερα θα γινονται τα αμαξια δεν γινεται ενα μηχανιμα να κανει καλιτερη δουλεια απο εναν ανθρωπο.και δευτερον μπορει να ειναι απο τον προφυλακτηρα δεν ξερεις ποτε 
|
|
 |
|
 |
Μαρία Σ. HJC Member
 Ένταξη: 14 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 1677
|
Δημοσιεύθηκε:
Κυρ Σεπ 09, 2007 1:41 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
ή σίτα που έχει μπροστά έχετε μετρήσει μήπως, εάν είναι πιο λεπτή ή σε διαφορετικό ύψος ή με άλλο υλικό?
έτσι ώστε να περνάνε απο εκεί διαφορετικά οι λασπούλες?
υπάρχει περίπτωση εκείνη τη μέρα η λάσπη να ήταν πολύ παχύρρευστη????....? _________________ ...THE PRAY FOR SNOW VIDEO... winter 07-08
http://www.youtube.com/watch?v=E0g_QSfh-iU
|
|
 |
|
 |
Kanelj HJC Member
|
Δημοσιεύθηκε:
Κυρ Σεπ 09, 2007 2:33 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
ε ηταν λιγο...!
Βασικα παντα δεν ειναι εκει ετσι η λασπη!?
Επισης,απ'οτι μου ειπαν το δυναμο χαλαει αν μπει λασπη απο κατω και οχι απο την σιτα-μπροστα!
Ετσι ειναι?!  _________________

|
|
 |
|
 |
electrocar
 Ένταξη: 07 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 92 Τόπος: ΓΕΡΑΚΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε:
Δευ Σεπ 10, 2007 5:08 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη, αν μπουν λασπες και νερα πολλα (δεν εχει σημασια απο εμπρος η κατω) τοτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να καταστραφη το δυναμο. απο κατασκευεις το δυναμο που φορανε τα jimny ειναι πιο ευαισθητο απο καποια αλλης μαρκας δυναμο. δεν εχει σημασια η ευθειγραμιση εκτος του να τρωει το λουρι.
Για οτι απορια 6947314177 η 210 6614444. _________________ ΧΑΛΙΔΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
|
|
 |
|
 |
Kanelj HJC Member
|
Δημοσιεύθηκε:
Τρι Σεπ 11, 2007 6:31 am Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
Ωραια,περα ομως απο ολα αυτα....Επειδη δεν θελω να μου ξαναχαλασει μιας και ειναι το μοναδικο αυτοκινητο που εχω για να κινουμαι (μερικοι το εχετε το jimny για δευτερο,αρα ειστε και λιγο πιο ανετοι στην...κακοποιηση του!)πρεπει να κανω κατι απ'το να μαλωνω με τα συνεργεια!
Υπαρχει καμια ποδια που να μπαινει κατω απο την μηχανη,ετσι ωστε να ψιλο καλυψω την μηχανη να μην μπαινει τοσο πολυ νερο και λασπη?!
Καμια ιδεα?!  _________________

|
|
 |
|
 |
|