| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
giorgos skliris
 Ένταξη: 01 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 45 Τόπος: κωνσταντινουπολεως 65 υμηττος 9750400-9737333
|
Δημοσιεύθηκε:
Παρ Φεβ 18, 2005 11:34 am Θέμα δημοσίευσης:
DESTINATOR 3 ME Mio 168
|
|
|
Το Destinator 3 είναι ένα από τα κορυφαία λογισμικά πλοήγησης κατάλληλο για υπολογιστές τσέπης (Pocket PC). Με τη συνδυασμένη χρήση των Συστημάτων Δορυφορικού Εντοπισμού (Global Positioning Systems-GPS) και των πλέον ενημερωμένων ψηφιακών χαρτών, εντοπίζεται η ακριβής σας θέση και οδηγείστε στον προορισμό σας με γρήγορο και αποδοτικό τρόπο.
Οι χάρτες του Λεκανοπεδίου Αττικής και της Θεσσαλονίκης ως προς τη γεωμετρική απόδοση του δικτύου προέρχονται από την αποτύπωση που πραγματοποίησε με την πρωτοποριακή μέθοδο LIDAR (αποτύπωση με Laser από αεροπλάνο)
Η ονοματολογία, αρίθμηση καθώς και τα λοιπά κυκλοφοριακά στοιχεία που απαιτούνται για την πλοήγηση συλλέχθησαν από συστηματική απογραφή όλων των δρόμων με επίγεια συνεργεία της εταιρείας εξοπλισμένα με ειδικούς υπολογιστές.
Οι ευρύτερες περιοχές κάλυψης καθώς και το λοιπό οδικό δίκτυο της Ελλάδας προέρχονται από πρόσφατους ορθοφωτοχάρτες δορυφορικών εικόνων καθώς και καταγραφή με συστήματα GPS.
Η συλλογή και ο ποιοτικός έλεγχος των δεδομένων έχει οργανωθεί με αυστηρές διαδικασίες και τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού από την NGI
Το Destinator3 είναι συμβατό με όλα τα PDA που διαθέτουν λειτουργικό CE Windows. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι:
Πλοήγηση
Πρακτικές, οπτικοακουστικές οδηγίες στροφή-προς στροφή για την έγκαιρη καθοδήγησή σας (πλήρως εξελληνισμένες)
Επιλογή διεύθυνσης με πολλούς τρόπους (προς οδό, ΤΚ, διασταύρωση, σημεία ενδιαφέροντος)
Δυνατότητα επιλογής ταχύτερης ή συντομότερης διαδρομής
Οργάνωση διαδρομής, ενδιάμεσων στάσεων, διανομών ή περιήγησης από πριν και αυτόματη βελτιστοποίηση του ταξιδιού σας από το Destinator.
Πλοήγηση προς οποιαδήποτε Επαφή που έχετε αποθηκεύσει στο Microsoft® Outlook
Επιτρέπει την αποφυγή συγκεκριμένων δρόμων, διοδίων, δακτυλίου καθώς και οποιουδήποτε άλλου δρόμου επιθυμεί ο χρήστης ακόμη και κατά τη διάρκεια της πλοήγησης
Αυτόματος επαναϋπολογισμός διαδρομής σε περίπτωση παρέκκλισης από την αρχική δρομολόγηση
Περιέχει Τουριστικό Οδηγό Enarro για πλοήγηση στο Δήμο Αθηναίων και τους αρχαιολογικούς χώρους σε Ελληνικά και Αγγλικά
Τεχνολογία
Δεν απαιτείται εγκατάσταση στο αυτοκίνητο
Σύγχρονοι και έξυπνοι αλγόριθμοι πλοήγησης που υπολογίζουν ταχύτερη ή συντομότερη διαδρομή για να ανταποκριθούν στις εκάστοτε ανάγκες σας.
Αποκλειστική τεχνολογία συμπίεσης χαρτογραφικών δεδομένων σε κάθε κάρτα μνήμης.
Υποστηρίζει GPS με Bluetooth
Φωνητικές εντολές
Επιλογή γλώσσας από 13 διαθέσιμες, μεταξύ των οποίων και η ελληνική.
Πολλαπλές και σαφείς υπενθυμίσεις - προειδοποιήσεις πριν από κάθε στροφή ή αλλαγή κατεύθυνσης κατά την πλοήγησή σας.
Επανάληψη της τελευταίας φωνητικής εντολής με μία κίνηση
Οπτικές Οδηγίες και Όψεις Χαρτών
Λεπτομερείς οπτικές οδηγίες της ονοματολογίας των οδών και την απόσταση από την επόμενη αλλαγή κατεύθυνσης
Ιδιαίτερα ευκρινείς χάρτες πλοήγησης με δυνατότητα ρύθμισης χρωμάτων για οδήγηση ημέρας ή νύχτας.
Τρισδιάστατη ή πανοραμική όψη των χαρτών και της διαδρομής σας για να προσανατολίζεστε εύκολα
Χάρτες Πλοήγησης
Επίκαιρους, υψηλής ακρίβειας χάρτες Αθήνας, Πειραιά, Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και οδικoύ δικτύου Ελλάδος (Ελληνικά και Αγγλικά)
Επίκαιρους χάρτες οδών Καβάλας, Ιωαννίνων, Λάρισας, Λαμίας, Βόλου, Χαλκίδας, Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Αγ. Νικολάου
Δυναμική απεικόνιση και ανανέωση των χαρτών με ιδιαίτερη ευκρίνεια και σαφή προσδιορισμό της διαδρομής σας.
Χάρτες για Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία (ενεργοποίηση μέσω του Διαδικτύου)
Σημεία Ενδιαφέροντος - Κατάλογος Επαφών - Αγαπημένα
Πάνω από 17000 Σημεία Ενδιαφέροντος με αριθμούς τηλεφώνων
Αποθήκευση σημείων ενδιαφέροντος σε κατάλογο Αγαπημένων προορισμών
Αυτόματα ανάκληση των τελευταίων 15 προορισμών σας.
http://www.ngi.gr/?pageid=17&languageid=2
Η συσκευή Mio 168 μαζί με το πρόγραμμα DESTINATOR 3 εγκατεστημένο διατίθεται απο το κατάστημά μας Κωνσταντινουπόλεως 65 Υμηττός Τηλ 9737333 στην τιμή αντιπροσωπίας(πλήρης υποστήριξη,καμία σχέση με παραεισαγωγές).
|
|
 |
|
 |
Panos HJC Member
 Ένταξη: 26 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 6540 Τόπος: Ελεύθερο Κουρδιστάν
|
Δημοσιεύθηκε:
Παρ Φεβ 18, 2005 5:55 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
Καλώς ήλθες και πάλι Γιώργο  _________________ Υπογραφή www.jimny.gr Greece jimny
|
|
 |
|
 |
giorgos skliris
 Ένταξη: 01 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 45 Τόπος: κωνσταντινουπολεως 65 υμηττος 9750400-9737333
|
Δημοσιεύθηκε:
Σαβ Φεβ 19, 2005 2:19 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
Καλώς σας βρήκα στην παλιοπαρέα! 
|
|
 |
|
 |
GiwrgosTH Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε:
Σαβ Απρ 02, 2005 7:41 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
Γιάννη το Destinator όχι, δουλευει μόνο με τους δικούς του χάρτες που είναι της ελληνικής NGI. Tο MIO ναι, αλλά θα πρέπει να φορτόσεις πρώτα κάποιο άλλο πρόγραμμα, πχ το OziExplorer και μέσω αυτού τους παίρνει.
Δες κάπου πιο πίσω έχω κάνει ανάλυση το πως μπαίνουν χάρτες σε PDA.
Πάντως το Destinator είναι φοβερό σαν πρόγραμμα πλοήγησης!!! Με έχει σώσει από βόλτες 
|
|
 |
|
 |
sirros Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε:
Τρι Αύγ 30, 2005 7:31 am Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
Μετά από πολλούς πειραματισμούς με διάφορα σπασμένα destinator3 και με αρκετά προβλήματα (πχ κολλήματα κ.α) το αγόρασα original και έλυσα το πρόβλημα μου
Εκπληκτικό . περισσότερα στο μέλλον που θα το χρησιμοποιήσω περισσότερο .
Το τοποθέτησα πάνω στο Qtek 2020 και δουλεύει τέλεια .
|
|
 |
|
 |
Kostis1974
 Ένταξη: 06 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 288 Τόπος: ΠΑΓΚΡΑΤΙ
|
Δημοσιεύθηκε:
Τρι Αύγ 30, 2005 10:31 am Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
Παιδια δειτε αυτο και πειτε μου τη γνωμη σας.Ειμαι ετοιμος για αγορα ενος PDA_GPS αλλα δεν ξερω πολλα για το θεμα οποτε ζητω τη βοηθεια σας.http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=56&Product_Id=274783 _________________ Κατακρίνω αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το πεις.Βολταιρος
|
|
 |
|
 |
GiwrgosTH Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε:
Τρι Αύγ 30, 2005 6:15 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
Κωστή είναι πολύ καλό, το έχει ένας φίλος.
Αρκετά γρήγορο και με καλό GPS. Ένα μόνο δεν ξέρω, αν αλλάζει η μπαταρία του! Όπως το είδα δεν είδα πουθενά να βγαίνει η μπαταρία του και πέρα του ότι μια δεύτερη μπαταρία σε PDA είναι απαραίτητη, γιατί αν κάτσει μέρες χωρίς μπαταρία είναι σα να κάνεις φορμάτ, δεν μπορώ να φανταστώ τη στιγμή που η μπαταρία θα παραδόσει πνεύμα και πας να σου την αλλάξουν!
Δες αυτό μόνο, κατά τα άλλα είναι πολύ καλό και θα το πρότεινα για αγορά.
|
|
 |
|
 |
Kostis1974
 Ένταξη: 06 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 288 Τόπος: ΠΑΓΚΡΑΤΙ
|
Δημοσιεύθηκε:
Τετ Αύγ 31, 2005 7:57 am Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
| GiwrgosTH έγραψε: |
Κωστή είναι πολύ καλό, το έχει ένας φίλος.
Αρκετά γρήγορο και με καλό GPS. Ένα μόνο δεν ξέρω, αν αλλάζει η μπαταρία του! Όπως το είδα δεν είδα πουθενά να βγαίνει η μπαταρία του και πέρα του ότι μια δεύτερη μπαταρία σε PDA είναι απαραίτητη, γιατί αν κάτσει μέρες χωρίς μπαταρία είναι σα να κάνεις φορμάτ, δεν μπορώ να φανταστώ τη στιγμή που η μπαταρία θα παραδόσει πνεύμα και πας να σου την αλλάξουν!
Δες αυτό μόνο, κατά τα άλλα είναι πολύ καλό και θα το πρότεινα για αγορά. |
Ευχαριστω Γιωργο.Θα το ψαξω.... _________________ Κατακρίνω αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το πεις.Βολταιρος
|
|
 |
|
 |
akis82
 Ένταξη: 09 Σεπ 2006 Δημοσιεύσεις: 36
|
Δημοσιεύθηκε:
Τρι Ιούν 05, 2007 12:35 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
καλησπερα κ απο εμενα,
πηρα το mio c220 με χαρτες ελλαδασ απο την teleatlas, αλλα αποτι βλεπς δεν εχουν μεγάλη κάλυψη. το destinator 6 θα λειτουργισει με τη συσκευη μου?? ειναι καλητερο?? τι μου προτεινετε? _________________ Xambaria Jimny!! pas kapou?
|
|
 |
|
 |
Kanelj HJC Member
 Ένταξη: 31 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 1024 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε:
Τετ Αύγ 29, 2007 6:18 am Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
3 ερωτησουλες!
1.Υπαρχει Destinator gia PC?!?!
2.Που μπορουμε να το βρουμε?!?!?
3.Μηπως εχει κανεις το Destinator 6 για Pocket PC?! _________________ NEW ! To jimnyclub.gr σε νεες περιπετειες απο το EXTRA 3 !
http://rapidshare.com/files/323689680/jimny_club_kalidromo.mp4
|
|
 |
|
 |
satras
 Ένταξη: 05 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 86 Τόπος: Κρυονέρι Αττ.
|
Δημοσιεύθηκε:
Τετ Αύγ 29, 2007 3:48 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
γιαννη Destinator 6 για Pocket PC το εχω εγω στο δικο μου
|
|
 |
|
 |
Kanelj HJC Member
|
|
 |
|
 |
satras
|
Δημοσιεύθηκε:
Τετ Αύγ 29, 2007 5:19 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
ειχα το Destinator pn και μου εβαλε το 6 ενας φιλος
|
|
 |
|
 |
Kanelj HJC Member
|
|
 |
|
 |
satras
|
Δημοσιεύθηκε:
Τετ Αύγ 29, 2007 8:49 pm Θέμα δημοσίευσης:
|
|
|
σιγουρα δεν ειναι γνυσιο εχει μεγαλη διαφορα με το πν ναι νομιζω πως μπορουμε να το βρουμε
|
|
 |
|
 |
|