ΤΟ RESCUE ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συγκεντρωμένες μετατροπές σε αυτοκίνητα μελών

Δημοσίευσηαπό georgekoko » Πέμ Μαρ 03, 2011 7:44 pm

εχετε δικιο....αν και νομιζω πως ακομα μετραει γι αυτο δεν μας εχει απαντησει!!!χαχαχα.....
Άβαταρ μέλους
georgekoko

Δημοσίευσηαπό JEO » Παρ Μαρ 04, 2011 5:14 pm

Θα κανω μια σουμα το Σαββατοκυριακο και θα σας απαντησω συντομα. Το σκεφτομαι εδω και καιρο να το κανω αλλα θελω να ψαξω τα κιταπια μου πρωτα.

Νεα απο το μετωπο. Λαστιχα γιοκ......
Οι 15αρες με εχουν στριμωξει πολυ ασχημα.... Ολα τα λαστιχα που θελω σε πρωτογενη ειναι 20-80 on-off και (εκτος απο το BF Goodrich) βγαινουν μονο σε 33Χ12,50Ρ15.
Τα simex ειναι πανακριβα (αλλα με ενδιαφερον διαστασεις του στυλ 33Χ9,50R16....)
Τα silverstone ειναι με το πελμα του simex και θα τα κοιταξει απο Δευτερα ο Γιαννης για να δουμε αν τα φερνουν στην διασταση που θελουμε. Η αντιπροσωπεια ειναι λιγο κου-κου-ρουκου.....
Τα cooper STT βγαινουν και αυτα σε 12,50 πελμα.....
Τα αναγομωσης σε 15αρα βγαινουν μεχρι 31....

Δεν θελω να παω σε 16αρα γιατι θα χασω πολυ σε ανεση εκτος δρομου και γιατι θα ανεβασω παλι (τζαμπα βαψιμο των 15αρων+αγορα 16αρες) το κοστος και ειλικρινα εχω ερθει στα ορια μου οικονομικα.
Δεν ξερω... ειδωμεν.

Ηρθε σημερα ο ρυθμιστης αζωτου για τα FOX. Αλλα 125 ευρω εκει.... Δεν πηρα τον harris αλλα εναν Γαλλικο γιατι η χρηση που θα κανω ειναι αστεια για να πληρωσω 150+.....
Θα πανε και κανα 50αρι τα σωληνακια υψηλης πιεσης. Και περιπου ενα 70αρι το extra μανομετρο+χειροκινητη βαλβιδα....
Do the math.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό JEO » Κυρ Μαρ 06, 2011 11:50 am

Εχθες Σαββατο και παρα τις οποιες αντιξοες πρωινες συνθηκες, σηκωθηκα και πηγα απο το jimny. Κατα τις 12:00 ο ουρανος ανοιξε και εκανε μια μερα ρε παιδια...... :shock: :shock:

Οπως καταλαβατε, τα σωληνακια φρενων μπηκαν. Το κιτ που πηγαινω-φερνω στο micra ολο τον Φεβρουαριο:
Εικόνα

Οι γωνιες που εφτιαξα, προστατευουν την ενωση του σωληνα αναρτησης με αυτον του σωληνα διευθυνσης. Ειναι λαμα 5mm και στο τελος εκανα ενα γυρισμα 1,7cm για να προστατευσω την ενωση απο χτυπηματα.
Η μπροστινη πλευρα που θα ακουμπαει στο μπρατσο:
Εικόνα

Και η πισω:
Εικόνα
Για να πιασω τα ρακορ χρησιμοποιησα σφικτηρες συρματοσχοινων.

Και λιγο μετα ηταν ετοιμο:
Εικόνα
Θα χρειαστει ενα λαμακι υποστηριξης του ρακορ στο σημειο που πιανει η δαγκανα. Θα ηταν ανευθυνο να αφησω το ρακορ να τα βαλει με μια ελαστικη σωληνα που καμπτεται. Καποια στιγμη θα κοπει.

Τωρα βλεπετε γιατι μου εφαγαν τοσο χρονο.Η μια σωληνα ακολουθει την αναρτηση και η αλλη το τιμονι.
Αν την ειχα παει κατευθειαν στις δαγκανες θα ειχα μια ανεξελεγκτη σωληνα 1,40.....
Αυτα τα κανουν αλλοι οχι εγω.
Εικόνα

Ετοιμη και η αλλη πλευρα. Σε αυτη την πλευρα αντικατεστησα ολη την σωληνα απο την αρχη της (διανομεα στο σασι) μιας και η παλια στηριξη ειχε ξηλωθει για να μπουν οι πυργοι των FOX.
Εικόνα

Εβαλα και τα πισω. Και σε αυτη την περιπτωση η σωληνα σχηματος Τ αντικατεστησε την εργοστασιακη απο το σασι (οσο λιγοτερες ενωσεις τοσο καλυτερα) και μετα.
Την εχω αφησει επιτηδες λιγο μεγαλυτερη γιατι θα κοπουν και θα ξαναφτιαχτουν λιγο μετα το καλοκαιρι. Μιας και το χειροφρενο στο patrol ειναι στον κεντρικο αξονα και οχι στα ταμπουρα, ειναι πολυ ευκολο να βαλω δισκους πισω και ενα ωραιοτατο σετακι διπιστονα απο skyline που εχω βρει.... :twisted:
Εικόνα

Δεν εχω τελειωσει. Η εγκατασταση θελει ακομα μερικα στηριγματα για τις σωληνες και εναν χειροκινητο διανομεα κατανομης των φρενων μιας και το ABS μαλλον θα φυγει.
Τελευταία επεξεργασία από JEO και Κυρ Μαρ 06, 2011 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό gargas » Κυρ Μαρ 06, 2011 6:39 pm

ωραιος ο παικτης!!!!!

φιλαρακι συμφωνω απολυτα με το να βαλεις δισκοπλακες πισω!!!!!!!!

αλλα διπιστονες για πισω πιστευω δεν ειναι σωστο.........
κανονικες μονοπιστωνες για πισω ειναι μια χαρα!!!!!!
μετα θες και αλλες ρυθμισεις διοτι θα σου τραβαει πισω....
To jimny βάζει τα γυαλιά σε πολλά μεγαλύτερα θηρία.............
Άβαταρ μέλους
gargas
HJC Member

Δημοσίευσηαπό JEO » Κυρ Μαρ 06, 2011 9:58 pm

Μα γι' αυτο ειπα οτι θα βαλω τον χειροκινητο κατανεμητη βρε.
Εικόνα

Θα ρυθμισω μια φορα απο την καμπινα την κατανομη και τελειωσα.
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό gargas » Κυρ Μαρ 06, 2011 10:13 pm

ετσι αλλαζει το πραγμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
gargas
HJC Member

Δημοσίευσηαπό xeilas » Τρί Μαρ 08, 2011 9:30 am

xeilas

Δημοσίευσηαπό JEO » Τρί Μαρ 08, 2011 5:15 pm

Το πρωτο το εχω στα υποψιν και το δευτερο το λιγουρευομαι σε wilwood για το project micra.
Σ' ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον παντως.

Εχω νεα για τα λαστιχα. Silverstone γιοκ....
2 λυσεις εχω απο εδω και περα:
Παω σε 16αρα ζαντα και 235/85R16 fedima extreme.
Κοστος: 400 ευρω για σιδερενιες ζαντες+700 ευρω για τα ελαστικα+150 ευρω τσαμπα βαφη για τις αχρηστες 15αρες= Διαζυγιο με συνοπτικες διαδικασιες και αλλαγη κλειδαριων στο σπιτι....

Πηγαινω σε αναγομωμενα 31Χ10,5R15 (κοντα 32 σε διαμετρο) tagom mud sport με 600 ευρω+15αρες= Οικογενειακη ευτυχια και μερικα ευρω στην τσεπη για να τελειωσω το κωλοproject....

Για να μην σας κραταω σε σασπενς, επελεξα τον δευτερο τροπο. Τα σχεδον 32 δεν ειναι μακρια απο τα 33αρια, οποτε δεν θα τα βαψω και μαυρα.
Αν ειναι καλο το tagom? Δεν το ξερω. Αν δεν ειναι καλο, τα βαζω για πουλημα μαζι με τις ζαντες (ειναι συνδυασμος που περπαταει στα pick-up) και γυρναω στην πρωτη λυση. Αν ολα πανε καλα αυτο το Σαββατοκυριακο θα κανω μια εξαερωση στα φρενα, θα βαλω και τα ζαντολαστιχα και θα το κανω βολτα. Μαλλον.
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό gargas » Τετ Μαρ 09, 2011 11:48 am

Άβαταρ μέλους
gargas
HJC Member

Δημοσίευσηαπό JEO » Τετ Μαρ 09, 2011 6:14 pm

Σημερα παρελαβα τα TAGOM απο τον Κοκολακη.

31Χ10,50R15
Εικόνα

Εικόνα

By the way αυτα που ξερατε για τα αναγομωμενα οτι ειναι πιο φτηνα απο τα πρωτογενη ξεχαστε τα. 600 ευρω πηγε το μαλλι. Ακριβως τοσο εχουν και τα BF Goodrich KM2 αλλα σε 33X10,50R15.......

Οπως καταλαβατε προτιμησα ενα πιο σωστο πελμα απο την μεγαλυτερη διαμετρο. Ελπιζω στο βουνο να βγω σωστος.....
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό gargas » Τετ Μαρ 09, 2011 6:17 pm

:thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
gargas
HJC Member

Δημοσίευσηαπό alexisgon » Τετ Μαρ 09, 2011 6:29 pm

:peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
Έλα έλα δώσε φώτο φορεμένα να γουστάρουμε....
Vitara Rulez
alexisgon

Δημοσίευσηαπό JEO » Τετ Μαρ 09, 2011 7:32 pm

Θα πρεπει να περιμενετε μεχρι το Σαββατο παλληκαρια. Μηπως εχει κανεις χρονο να με βοηθησει με την εξαερωση? Η μητερα μου δεν φτανει να ανεβει στο jimny και εγω δεν μπορω να ειμαι σε δυο μερη συγχρονως.....

Mayday-Mayday.....
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό Varaman » Τετ Μαρ 09, 2011 8:05 pm

Varaman
HJC Member

Δημοσίευσηαπό JEO » Τετ Μαρ 09, 2011 10:07 pm

Τελευταία επεξεργασία από JEO και Τρί Μαρ 22, 2011 12:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Projects

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης