από Stavros » Τρί Μάιος 02, 2006 8:33 am
Καλημέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος και ομολογώ πως μπήκα για να σας ρωτήσω για ένα μηχανικό (;;) πρόβλημά μου.
Έχω Jimny του 2000, αγορασμένο εδώ και 2 χρόνια σε πολύ καλή κατάσταση, γιατί ήταν δεύτερο αυτοκίνητο. Πριν από το Πάσχα άρχισε να μου κάνει διαλείψεις η μηχανή. Δηλαδή, στην περιοχή 2.500 - 3.000 στροφές, οι στροφές έπεφταν απόταμα, σα να έσβυνε στιγμιαία η μηχανή. Δε μου το έκανε σε μόνιμη βάση, μόνο όταν το γκάζι ήταν πολύ απαλό, ίσα να διατηρεί την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Επίσης, το "σταμάτημα" φαινόταν και στο στροφόμετρο.
Στην αρχή νόμισα πως ήταν injection. Πήγα στον τεχνίτη που μου κάνει service (στην Καλλιθέα και πολύ καλός), και μου είπε πως είναι ηλεκτρικό το πρόβλημα, και να πάω μάλλον στην επίσημη Suzuki, για να έχω ολοκληρωμένη διάγνωση. Πήγα την εβδομάδα μετά το Πάσχα στη Suzuki δίπλα στο Υγεία, όπου μου είπανε πως είναι ο εγκέφαλος και ένα sensor, μου τα αλλάξανε, μου κόψανε κουστουμάκι 1.028 ευρώπουλα, και ...την Παρασκευή 28/4 που το πήρα από το συνεργείο και πήγα στο χωριό μου έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια!
Κοίταξα στο forum σας για κανένα ομοιοπαθή, μήπως και δεν είμαι ολομόναχος στη βλάβη αυτή, αλλά φαίνεται πως τελικά είμαι ολομόναχος... Τελικά, μήπως κάποιος Jimnας έχει ακούσει κάτι; Έτσι κι αλλιώς, θα πάω σήμερα πάλι στο συνεργείο να δω τι γίνεται.
Ευχαριστώ πολύ.