Πολλές φορές άκουγα και διάβαζα για περιπτώσεις οδηγών που έπεσαν θύματα παραβίασης του αυτοκινήτου ή ακόμα και κλοπής και δεν περίμενα ότι θα έπεφτα κι εγώ θύμα. Ευτυχώς δε μου το έκλεψαν αλλά σε ένα φανάρι μου είπε ένας διπλανός συνοδηγός ότι η κλειδαριά μου έχει σημάδια παραβίασης.

Τελικά αυτό που διαπίστωσα είναι πως ΚΑΙ οι δυο κλειδαριές έχουν σημάδια από απόπειρα παραβίασης με του οδηγού να είναι πιο έντονα. Στις εικόνες παρακάτω μπορείτε να δείτε πως έγινε η κλειδαριά του οδηγού.

Παρά τις φθορές η κλειδαριά ανοίγει μηχανικά αλλά το γεγονός με έκανε ν' ανησυχώ. Είχε κάποιος από εσάς αντίστοιχο θέμα τον τελευταίο καιρό;
Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ που και πότε έγινε. Η εκτίμησή μου είναι πως το πιθανότερο είναι να έγινε στο πάρκινγκ της Δουκίσσης Πλακεντίας όπου το αφήνω κάθε πρωί για να πάω στη δουλειά μου με το μετρό και λογικά θα συνέβη την τελευταία εβδομάδα.
Μετά από αυτό δηλώνω το εξής:
1) Δεν ξαναφήνω τον jimnάκο μου στη Δουκίσσης Πλακεντίας, θα πηγαίνω με λεωφορείο ή με τα πόδια.
2) Θα κοιτάξω να βάλω κάποιο αντικλεπτικό σύστημα. Δεν έχω ψάξει ακόμα σχετικά θέματα στο forum της σελίδας αλλά θα ψάξω. Αν έχετε εσείς με τη σειρά σας να προτείνετε κάτι είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.
Ευχαριστώ κι ελπίζω να τα πούμε σύντομα σε κάποια από τις βόλτες του συλλόγου.