Δυστυχώς μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο με το Jimny (κοίτα πως περνάει ο καιρός...) ήρθε και το πρώτο τρακάρισμα.
Στην πρώτη φωτογραφία μπορείτε να δείτε το αμαξάκι μου πως έγινε μετά τη σύγκρουση με το Yaris που παραβίασε το κόκκινο στην οδό Κλεισθένους (πολύ κοντά στο σπίτι μου και για καλή μου τύχη και στο συνεργείο της SUZUKI).

Εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται σημαντική ζημιά. Ο λόγος είναι γιατί το Yaris επειδή είναι σαφώς πιο χαμηλό από το Jimny με χτύπησε στον μπροστινό αριστερά τροχό. Η δεύτερη φωτογραφία καθώς και το γεγονός πως το τιμόνι δεν ευθυγραμιζόταν με τους τροχούς βάζει τις πρώτες υποψίες για το μέγεθος της ζημιάς. Δώστε προσοχή στο βαθούλωμα της ζάντας.

Ο απολογισμός από το συνεργείο των Τούντα και Ψωφίμη (προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους) είναι η παρακάτω λίστα:
1) Ζάντα
2) Ψαλίδι
3) Ρουλεμάν
4) Ακραξόνιο δεξ
5) Ακραξόνιο αρ
6) Θόλος
7) Δίχαλο εμπρ ανάρτησης

9) Λοιπά όπως φτερό, προφυλακτήρας, μάσκα.
10) ΦΠΑ (αυτό έτσουξε περισσότερο)
Ευτυχώς οι διακοπές μου φέτος θα είναι τέλος Αυγούστου οπότε ελπίζω ότι μέχρι τότε θα έχω πάρει πίσω από την ασφαληστρική εταιρία τα μπικικίνια που έσκασα.
Και τώρα μια ερώτηση προς αυτούς που γνωρίζουν από μηχανικά γιατί εγώ σκαμπάζω λίγα δυστυχώς:
Μετά τη χειρουργική επέμβαση λέτε να έχει κανένα πρόβλημα ή καμιά ευαισθησία στις εκτός δρόμου βόλτες; Μήπως θα πρέπει να κάνω καμιά δοκιμή όσο είναι καιρός ώστε αν κάτι δεν έγινε σωστά να το αναφέρω εγκαίρως στο συνεργείο;