κολυμβητικό jimny

Θέματα που δεν εμπίπτουν σε άλλη κατηγορία ...οι φίλοι μας με άλλα 4Χ4 ....κλπ

κολυμβητικό jimny

Δημοσίευσηαπό japetus » Κυρ Μαρ 12, 2006 10:34 pm

Σήμερα όλη μέρα έβρεχε καρέκλες... Στη συνηθισμένη βόλτα που κάνω λοιπόν, τα πάντα ήταν πλυμμηρισμένα.. Σε ένα σημείο που ήταν ένα ξερόρεμα που χύνεται στη θάλασσα, ήταν σήμερα ένας λασπωμένος χείμαρος..
Δεν έδωσα πολύ σημασία και επιχείρησα να τον περάσω όταν διαπίστωσα -αργα- ότι το νερο είχε σκάψει το χωμα και την άμμο και το ειχε βαθυνει πάρα πολύ.
Μην τα πολυλογώ, το καπώ σκεπάστηκε τελείως προς στιγμήν, αλλά ευτυχως δε μου εσβησε ουτε κόλλησε.. Μόνη "ζημια" λίγο νερό που μπηκε στα ποδια του συνοδηγου (απο πού τάχα;), και η μπροστά πινακιδα που μου στράβωσε/ξηλώθηκε απο την αντισταση που συναντησε.
Εχει συναντησει κανεις παρομοιο προβλημα με την πινακίδα; Μήπως αν τοποθετηθεί σε κάποιο άλλο σημείο -όπως βλέπω σε αυτούς που έχουν εργάτη- θα είναι καλύτερα;
Άβαταρ μέλους
japetus

Δημοσίευσηαπό JEO » Κυρ Μαρ 12, 2006 11:26 pm

japetus φιλλαρακο καταρχας προσεχε τα νερα και τις σταθμες απο δω και περα, οι περισσοτεροι την εχουμε πατησει και δεν ειναι κατι ευχαριστο.
θα σου προτεινα να την βαλεις ακριβως απο πανω, εκει που ενωνει το καπο με τον προφυλακτηρα. και κλιση εχει για να φαινεται και προστασια παρεχει. συντομα θα το κανω και εγω. :hello:
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό ancient » Δευτ Μαρ 13, 2006 9:59 am

ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ.....
Άβαταρ μέλους
ancient

Δημοσίευσηαπό japetus » Δευτ Μαρ 13, 2006 8:05 pm

JEO, στο σημείο που λες για να μην προεξεχει η πινακιδα πρεπει μικρο μερος της να κρυφτει απο το καπο, δεν ξερω και τί γνωμη θα εχει η τροχαια για αυτο..
Το νερο απο πού να μπηκε μεσα; (και μονο στα πόδια του συνοδηγού), από κάποιον αεραγωγό ίσως ή μήπως υπάρχει κάποια τάπα στο μέρος κάτω από το πατάκι που δεν ηταν κλεισμένη καλα;
Άβαταρ μέλους
japetus

Δημοσίευσηαπό Μαρία Σ. » Δευτ Μαρ 13, 2006 9:54 pm

ναι υπάρχει τάπα, μπορείς να βγάλεις κάτι βιδούλες που στερεώνουν την τσόχα, στα πόδια του οδηγου ή συνοδηγού και να δεις αν ειναι καλά βαλμένη. ξαναμπαίνουν εύκολα μετά.
...THE PRAY FOR SNOW VIDEO... winter 07-08
http://www.youtube.com/watch?v=E0g_QSfh-iU
Άβαταρ μέλους
Μαρία Σ.
HJC Member

Δημοσίευσηαπό JEO » Δευτ Μαρ 13, 2006 10:21 pm

Ειναι λιγο στριμωγμενα εκει. Αν την φερεις προς τα κατω και το κατω μερος της πινακιδας το στραβωσεις καμπυλωτα για να ακολουθει την καμπυλη που προφυλακτηρα?
Ancient τα φωτα σου. ειναι παρανομο?
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό ancient » Τετ Μαρ 15, 2006 11:41 am

ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ.....
Άβαταρ μέλους
ancient

Δημοσίευσηαπό panosd » Κυρ Ιαν 07, 2007 4:54 pm

Εγω την πηρα την ροζαλιντα.33euros oeo.Την ειχα στο πορτ μπαγκαζ :hmmm: :hmmm: :peace: .Οταν τους την εδειξα εμειναν εκπληκτοι.Ηταν κομμενη στην μεση. :shock: :shock: Ειχε σπασει στο ποταμι στην προσπαθεια να σκαρφαλωσω για να βγω απο την κυτη.Την καινουργια την εχω βιδωμενη με 8 βιδες. :thumbsup: :thumbsup:
Το βάζω στα τέσσερα (4χ4) και αργά (LO) για να μην κολλάω πουθενά.
Άβαταρ μέλους
panosd

Επιστροφή στο 4X4 γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες