από kermit » Σάβ Μαρ 07, 2015 3:26 pm
Ανεβαίνεις ανηφόρα με 3η ταχύτητα, 70km/h , και 4100 στροφές. (στο περίπου γιατι εχω ξεχάσει πως παει το μαμά αυτοκίνητο πλεον..) Χρησιμοποιείς τα 75 απο τα 83 αλογα του μοτερ, σύμφωνα με την καμπύλη του (στο περίπου πάντα, ετσι?).
Κατεβαίνεις κατηφόρα με 3η, και 70km/h, και δεν πατάς καθόλου γκάζι. Χρησιμοποιείς δλδ 0 απο τα 83 άλογα του μοτέρ(στην πραγματικότητα είναι κάτι σε μείον, γιατί φρενάρει). Οι στροφές σου θα είναι πάλι 4100.
Αρα έχεις ίδιες στροφές, με διαφορετική ιπποδυναμη.
Εχω δοκιμάσει 3 συνδυασμούς μετάδοσης/δυναμης (χωρίς να μετράω την πρωτη αλλαγή απο τα ελαστικά, που αυξάνοντας μέγεθος προς τα πάνω, στην ουσία μακραινεις τη μετάδοση)
Με εικοσιπέντε περίπου αλογα πανω, δεν άλλαξε τίποτε στις σχεσεις. Απλά το αμαξι πετούσε, ανέβαζε και κρατούσε για πλάκα. Τωρα αλλαξε η μετάδοση, και μέχρι να ολοκληρωθεί η μετατροπή, ζώ ενα δράμα. Σκάει η 2ρα στα 100, και το αμαξι με πέμπτη κολωνει με την παραμικρή κλίση. 140 (gps) δεν μπορεί να κρατήσει μεν, αλλά αν καταφέρει η πέμπτη και ανέβει στα 160, τα κρατάε... είναι γελοίο...
Στήσαμε με τον Αρίστο στην ανηφόρα του Δερβενίου τα "δυνατά" μοτέρ μας. Με τις κοντές σχέσεις εγώ, με τις μακριές αυτός, αλλά του αρίστου μου έριχνε 30 άλογα περίπου, και αρκετή ροπή. Δεν κατάφερε να με περάσει. Το μακρύ σασμάν δεν μπορεί να σηκωθεί απο το jimny στα πολλά χιλιόμετρα, η αντίσταση (ειδικά στα ψηλωμένα αυτοκίνητα) είναι τόσο μεγάλη, που σκοτώνει την δύναμη.
Με την τελευταία παράγραφο, θέλω να υποστηρίξω άλλη μιά φορά οτι δεν χρειάζεται ούτε 6η το jimny, ούτε μάκρυμα. με το τωρινό σασμάν έχω 5η με 4000 στα 140(gps) και είναι για κλάματα. (και καίει και περισσότερο....)