Εκανα τις παρακάτω εργασίες:
Αλλαγή τακάκια εμπρός και φερμουϊτ πίσω (καθώς και καθάρισμα ταμπούρων).
Αλλαγή λαδιών
Αλλαγή υγρών φρένων
Γρασσάρισμα Πλημνων(γενικό ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ)
Γενικό σύνολο : 185,00 ευρά
Καλά είναι ? (ας απαντήσει κάποιος που ξέρει απο τιμές.Εμένα μου φένονται καλά,ίσως να γινόταν και λίγο καλύτερα.)

Σε χίλια χιλιομετράκια θα πάω για ένα ρεγουλάρισμα,γιατι την επόμενη μέρα απο τις εργασίες ,μου "τράβαγε" το τιμόνι λίγο αριστερά,την ώρα που φρέναρα.

Πολύ καλά απο θέμα εργασίας, αλλα..............>
Απο Πειραιά μου πέφτει λίγο μακριά ο Βύρωνας ή η Καισαριανή (κάπου εκεί είναι το συνεργείο). Πήγα όμως γιατι ήξερα απο πρίν οτι θα προσέξουν το jimny μου,όπως και του Πέτρου,οπότε και δέν με ένιαζε η απόσταση, ΑΛΛΑ>>>> Πήγα εκεί και δεν είχαν τα τακάκια και τα φερμουϊτ !
Τα τακάκια για εμπρός ήρθαν (σχετικά γρήγορα) αλλα όταν είδαν τα παιδιά οτι πρέπει να αλλαχτούν και τα φερμουϊτ στα ταμπούρα ,δυστιχώς ειχε κλείσει το μαγαζι που ψωνίζουν ανταλακτικά.
Τέλος πάντων, φεύγω και παω μετα απο δύο μέρες,με αγορασμένα απο εμένα τα φερμουϊτ,για να μου τα αλλάξουν.
Εφτασα εκεί 2 παρά το μεσσημέρι,το αμάξι το "έπιασαν" 5 το απόγευμα και έκαναν 10 λεπτά για να μου αλλάξουν τα φερμουϊτ,στα ταμπούρα !!!!!!! ΓΙΑΤΙ δέν ξέρω. Γνώμη δική μου?>>>> Ίσως να τους πείραξε που πήγα εγω αγκαλιά με τα φερμουϊτ ????? Δεν νομίζω,γιατι τους το είχα πεί,οτι θα τα βρώ και θα τα πάω να μου τα αλλάξουν.
Τελοσπάντων,λέω,ας γρασσάρουμε και τις πλήμνες (αυτό ήταν ομολογώ το δυσκολότερο κομμάτι,αλλα και το πιό χρονοβόρο).
Εφυγα απο εκεί στις 7 το απόγευμα !!!!!!!!!!!!!!!!! (απο τις 2 ήμουν εκεί)
Εγω έμεινα ευχαριστημένος απο την δουλειά των παιδιών,αλλα το να είμαι απο το πρωϊ στο μαγαζί μου, και να είμαι και 5 ώρες στο συνεργείο και μετά να έχω και μία βραδυνή να προλάβω...........εξαντλήθηκα ο άμοιρος !!!!!! (το κακό με την βραδυνή,είναι οτι εγώ την είχα οργανώσει και δεν μπορούσα να μή πάω)
Και να "τραβάει" και λίγο το τιμόνι !
Είδωμεν.