Το πρωτο πραγμα που εχω σκοπο να κανω μολις μαζεψω τα λεφτουδακια μου ειναι να το ψηλωσω ωστε να αλλαξω ελαστικα και ζαντες.Δεν εχω σκοπο να το κανω τρακτερ ωστε να πηγαινει μονο στο χωμα, ενδιαφερομαι και για την εμφανιση του γιατι πιστευω πως ειναι ηδη αρκετα γκομενοπαγιδα(που να σηκωθει!

Εχω βρει ρε παιδια μια ζαντα της rockstar που εχω παθει την πλακα μου, μου αρεσει παρα παρα πολυ αλλα το μικροτερο μεγεθος της ειναι 18αρα...Και περα απο αυτο το μεγεθος ελαστικου που γραφει ο κατασκευαστης ειναι 225/40/18. Μαζι με φορεμενο ελαστικο ειναι αυτη και φαινεται καπως ετσi:
[img]http://www.titantalk.com/forums/attachments/titan-general-discussion/62254d1213665146-kmc-xd-monster-black_rockstar_ntmg_33x12_5x20_006s.jpg
Yπαρχει περιπτωση να καταφερει το jimnaki μου να τα χωρεσει χωρις κανενα κοψιμο στον προφυλακτηρα (γιατι οπως ειπα με ενδιαφερει και η εμφανιση) Πιστευετε πως θα βγαινουν πολυ προς τα εξω η γενικοτερα θα ειναι πολυ διαστημικο?Ξερετε ποιο ειναι το μεγαλυτερης διαστασης ελαστικο που μπορει να χωρεσει χωρις κοψιμο (ξαναλεω εχω τον καινουργιο προφ.)
Βοηθηστε με παιδια ο καιρος ερχεταιιι!