Απλά ξέρω κάτι παραπάνω απο πάρτυ. Μιάς και κάποτε με πλήρωναν για να "παίξω" σε πάρτυ.(με δικά μου μηχανήματα), (τότε που γινόντουσαν.......τα παλια χρόνια σε σπίτια και μόλις "έπεφταν" τα μπλούζ,σβήναμε τα φώτα και γινόταν το "έλα να δείς".)
Με τα Ελληνικά στη συνέχεια,πέφτει ο χορός,που εχθές δεν είδα(εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων).
Εχω πάει σε πολλά μαγαζιά,με διαφορετικούς τύπους μουσικής.
Τωρα αν εχθες ήμασταν στο "island", απλά δεν είχα κατα νού,οτι ενα μπιτς-παρτυ "παίζει" τέτοια μουσική.
Τώρα πιά,καθως έχουν περάσει και κάποια χρόνια,γουστάρω τα Ελληνικά.Γιατι βλέπω οτι "σηκώνει" τον κόσμο.
Προφανώς έχουμε διαφορετικές απόψεις ,περι μουσικής και "κόλλημα" προγράμματος,ανα περίπτωση.(Ειδικά με τον Πέτρο,δεν το συζητώ . Είναι στάνταρ

Ευτυχώς ακούω(και έπαιζα όλα είδη μουσικής, εκτος απο κλαρίνα), οπότε και "πάω πάσσο".
Τέλος, στη ζωή μας,χρειάζονται ΚΑΙ τα μπουζούκια. Είτε τα ακούσματα σου είναι ρόκ,μέταλ,ή house κ.α.
Η μουσική είναι κώδικας. Οχι ταμπέλα. (σκυλάς,rave-άς,housάκιας,haveμεταλλλλάς κτλ.)
Και η "δουλειά" του Dj είναι να σηκώσει ,τον κόσμο και όχι να ψάχνει καρέκλα για να κάτσει. (και σε μερικές περιπτώσεις,να τον κοιμήσει.Βλ. Μίνα)

Αποψή μου είναι.
Αλλωστε δεν μπορώ να δεχτώ dj ,θα ξεχάσει να πάρει και λίγο βενζίνη για back-up της γεννήτριας. Καθώς και δοκιμή των μηχανιμάτων,πρίν δημιουργηθει "κρέμασμα προγράμματος". (θέλει προετοιμασία,μιά τέτοια "δουλειά".Δεν είναι κάτι που το κάνεις τελευταία στιγμή).
ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΙΚΕ ?????? Ή Ο ΙΚΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ???

Εμένα δεν ήταν οτι δεν μου άρεσε αυτη η μουσική που έπαιξε ο ΙΚΕ,αλλα είμουν ήδη κουρασμένος και ήθελα να "ξυπνήσω",ακούγοντας κάτι πιό "ξεσηκωτικό". Η μόνη που "ξεσηκώθηκε" ήταν η Μαρία,αλλα αυτή είναι "τρελέγκο". (γι'αυτο και την πάω με 1000 και ας μου "βάζει χέρι" για το "πεταγμα του τσιγάρου,στο χιόνι τον χειμώνα" )

ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ιωσήφ.