Φίλε Τριαντάφυλλε. Σε αντίθεση με ότι πιθανον πιστεύεις, ο κόσμος όλος δε περιστρέφεται γυρω από εσένα, και εσύ και ο συμπαθής φαντάζομαι κατα τα αλλα επιστήμων αδερφός σου, δεν είστε οι μοναδικοι που τις γνώσεις ΔΕΝ τις αντιγραφετε από βιβλία και μάλιστα όπως προφανώς υποννοείς, δικτυακα βιβλία, με copy-paste δηλαδή, έτσι για να μη πολυταλαιπωρούμαι κιόλας!!! Όπως 2 αλλοι συμφορουμίτες ήδη κατάλαβαν εώς τώρα, το κόμμα είναι όπως φαίνεται εδώ
κανένα "μαστόρι" της σειράς ( , ) σου ξαναπεί, και ΌΧΙ όπως πίστεψες εδώ
κανένα "μαστόρι" της σειράς σου ( , ) ξαναπει. Στο κάτω κάτω, όπως παρατήρησαν και οι προλαλήσαντες και "Φίλε Τριαντάφυλλε" έγραψα στην αρχή της πρότασης μου, αλλά και το γενικότερο πνεύμα της απαντησης μου δεν είχε κάποιο προσβλητικό ύφος απέναντι σε κανένα/καμια. Κάθε άλλο, αφιέρωσα ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ να ξεκαθαρίσω κατι το οποίο τυχαίνει να γνωρίζω καπως, με σκοπο την ενημερώση και όχι τη παρουσία μου ως αυθεντια. Δυστυχως, ο τρόπος που επελεξες να αναγνώσεις το συγκεκριμένο κομματι του ποστ μου, αλλά και η μετέπειτα απαντηση σου προς εμενα, δεν είναι ιδιαιτερα κολακευτική για σενα, τουλάχιστον βάσει των δικών μου κριτηρίων.
Τέλος παντων, καλή καρδιά και καλές βόλτες σου εύχομαι. Και όσον αφορα το νόημα της φράσης που δημιούργησε την όλη φασαρία, είχε σκοπό να είναι ένα αστείο που αφορά και την επικαιρότητα (Ζαχ****λος, "μονιμοποίηση"

, ροζ βίντεο κτλ). Κοινώς αν σου πει ποτε κανείς ότι χάλασε ο εγκεφαλος στο αμαξι σου, επειδή έβαζες 100αρα βενζίνη, πές του ότι λέει ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Φιλικά,
Γιάννης-Ρέθυμνο