Καλησπερα και απο μενα διαβαζω χρονια το φορουμ χωρις να ειμαι μελος. Βλεπω τελευταια δεν υπαρχουν πολλα καινουργια θεματα ελπιζω να μην πουλησατε τα θηρια. Λοιπον εχω και εγω ενα jimny vvt του 07 με 170000 χλμ αλλα σε αρκετα καλη κατασταση. Περα απο ενα λαστιχο a/t continental 205/70r15 το αμαξι ειναι τελειως μαμα. Οι αναρτησεις τα εχουν φτυσει πραγματικα, πηγαινει σαν φτερο στον ανεμο και κοπαναει. Οποτε με την ευκαιρια θα το σηκωσω +6. Ειμαι αναμεσα σε : 1) mad ελατηρια με monroe 2) mad ελατηρια με procomp και 3) procomp με procomp. Θελω να ειναι καπως σφιχτο(οχι και κουτσουρο) ωστε να πηγαινω βουνο με βαρος. Τα σωληνακια φρενων θα βγουν απο τα κλιπσακια που πιανονται για να εχουν παραπανω λασκα. Η παναρ θα γινει ρυθμιζομενη σε μηχανουργειο και στην πορεια αν μπορεσω θα αλλαξω και τα συνεμπλοκ των μπροστα μπρατσων.
To αμαξι θα μεινει ετσι λογικα μεχρι το φθινοπωρο-χειμωνα (δεν πιστευω να ειναι σαν καρναβαλι με τα μαμα λαστιχα) και μετα σκεφτομαι για ζαντες απο jimnybits steel μαυρες 15x7 και λαστιχο 215/75 (κανει η ζαντα γιαυτην την διασταση?), με offset -30 (ειναι πολυ? τις εχω βρει και -15)
Τελος εχω βρει τον παλιοτερο προφυλακτηρα (και τον νεοτερο που ειναι και παλι πιο κοντος) μεταχειρισμενο σε πολυ χαμηλες τιμες και θελω να μου πειτε αν ξερετε αμα κουμπωνει ευκολα.
Ευχαριστωω!