Φίλε μου καλημέρα
... έχοντας κάνει μία "έρευνα" αγοράς πρόσφατα βρήκα τα παρακάτω:
1. ΟΜΕ +4 cm (αμ/ελ)... δεν χρειάζεται άλλες μετατροπές, τιμή με τοποθ. περί τα 600 ευρώ
2. ProComp +5 cm (αμ/ελ) δεν χρειάζεται άλλες μετατροπές, τιμή με τοποθ. περί τα 550 ευρώ
3. Rancho (αμ.) ανάλογα με το πόσο "ψηλά θα σηκωθείς" με τα ελατήρια ( από +4 και πάνω) θα χρειαστείς πιθανά κάποιες τροποποιήσεις για να φέρεις το αμάξι στα ίσια του ( caster correction ... έως 200 ευρώ, ρυθμιζόμενες Panhard ...έως 450 ευρώ, σωληνάκια φρένων ... έως και 110 ευρώ

... για αρχή τουλάχιστον ), τιμή με τοποθ. από τα 400 ευρώ ανάλογα τον τύπο ( μόνο τα αμορτισέρ ).
4. Ironman (αμ.) και εδώ ανάλογα με το πόσο "ψηλά θα σηκωθείς" με τα ελατήρια ( από +4 και πάνω) θα χρειαστείς πιθανά κάποιες τροποποιήσεις για να φέρεις το αμάξι στα ίσια του ( caster correction ... έως 200 ευρώ, ρυθμιζόμενες Panhard ...έως 450 ευρώ, σωληνάκια φρένων ... έως και 110 ευρώ

... για αρχή τουλάχιστον ), τιμή με τοποθ. περί τα 900 ευρώ ( μόνο τα αμορτισέρ επίσης ).
5. Hotbits (αμ./ελ.) +6 cm πολύ πιθανόν να χρειαστείς τις παραπάνω τροποποιήσεις για την σωστότερη "γεωμετρία" της ανάρτησης, τιμη με τοποθέτηση ...
Για τις περιπτώσεις που δεν αναφέρω μαζί ελατήρια υπάρχουν διάφορες επιλογές στην αγορά ... έως 250 ευρώ.
Οι τιμές που αναφέρω ήσαν προ μηνός περίπου, οι υψηλότερες που βρήκα εγώ τουλάχιστον, είναι ενδεικτικές βέβαια ... και εξαρτάται από εσένα τι "άκρη" θα βγάλεις, ... ψάξε , αλλά προπαντώς κατάλαβε τι ακριβώς ζητάς να κάνεις και γιατί, λάβε σοβαρά υπ' όψην σου τι θα ακούσεις από τους άλλους στο χώρο ( αυτό κάνουμε όλοι ), τι θα δεις στα αντίστοιχα post φίλων που έχουν προχωρήσει σε ανάλογες μετατροπές, αλλά σαφώς , άποψη μου , οδήγησε εάν γίνεται, κάποιο αυτοκίνητο με την συγκεκριμένη ανάρτηση ( παντού, ... εντός και εκτός) για να πάρεις μια ιδέα πρίν καταλήξεις.
Επίσης όπως ανέφεραν ο JEO και ο Πέτρος προηγουμένως υπάρχει η δυνατότητα και για πιό οικονομικές λύσεις , εξίσου λειτουργικές και αξιόπιστες , όπως υποστηρίζουν όσοι τις έχουν δοκιμάσει.
΄Εχε υπ'όψην σου ότι το αμάξι που έχουμε έτσι όπως είναι με mud ελαστικά και +4 cm ύψος, κάνει πράγματα που δεν φαντάζεσαι, ... μου τόλεγαν εδώ μέσα τα παιδιά και δεν το πίστευα
Παρακαλώ όσους έχουν διαφορετικά στοιχεία να διορθώσουν.
mod ... εάν οι τιμές
δεν πρέπει να αναγράφονται please do your job, ... you are wellcome.