Σημερα δεν πηγα για δουλεια γιατι εριχνε καρεκλες....
Οποτε θα σας μιλησω για το προηγουμενο Σαββατοκυριακο που εγινε της κακομοιρας.....
Η μερα ξεκινησε στραβα στις 8:00 το πρωι (ναι ημουν αποφασισμενος να τελειωσω με τα μπρατσα εκεινη την μερα) οταν πηγα να παρω τα μπρατσα απο το μηχανουργειο που τα ειχα παει για να μου περασουν τα silentblock της land rover.
Ειχαν κανει λαθος και μου ειχε δωσει μικροτερα σε παχος silentblock. Ευτηχως που εκαναν στην διαμετρο και δεν ειχαμε και εκει θεμα. Το προσπερασα ομως ψυχραιμα σκεφτομενος πως σε κανα 1-2 χρονια που θα εχουν φθαρει, θα παω να παρω ενα set πολυουρεθανης και δεν ξανασχοληθω ποτε.
Τελως παντων. Πηρα τα μπρατσα και εφυγα κατευθειαν για Γλυφαδα. Μαζι μου ειχα και τις νεες βασεις των μπρατσων που θα κολληθουν στο σασι.
Πρωτα απ'ολα ετριψα τις παλιες βασεις για να μην υπαρχει τιποτα και μετα εβαλα τα μπρατσα στην θεση τους.
Εδω βλεπετε τις νεες θεσεις των radius arms, ωστε να μην εξεχει τιποτα απο κατω:
Τις βασεις που ειχατε δει τις κολλησα πανω σε 80αρι κοιλοδοκο με 5mm παχος:
Ενα βραδυ πριν που ψιλοκοιμομουν μου ηρθε η ιδεα να βαλω αναμονες στις βασεις αυτες για τα rock-sliders.
Οποτε εκοψα μια πλακα 70Χ70 με 1cm παχος και του κολλησα απο μεσα 2 βιδες Μ12 σκληροτητας ατσαλιου 8.8:
Ετσι ειναι απο μεσα ο κοιλοδοκος:
Αφου λοιπον εβαλα τα μπρατσα και τις βασεις πανω τους συμαδεψα στο σασι και καθαρισα για να κολλησω.....
Εδω φαινονται και τα λαθος silentbock που μου εδωσαν. Κανονικα πρεπει να ειναι προσωπο με την φωλια αλλα ειναι μεσα 2mm απο καθε πλευρα.........
Και εκει που ειμαι ετοιμος να ξεκινησω τα γαζια, χτυπαει ο νομος του merfy.....Κατι επαθε η κωλοargon που ειχα παρει και μου εκοβε amper.......
Μια και δυο και αφου μου ειχε κανει χαλια τα τσιμπηματα, την πλακωσα σε κατι κλωτσιδια και την εκανα καινουργια.....
Οπως καταλαβατε το γκριζο σαν χρωμα για εμενα δεν υπαρχει. Η' θα δουλεψει η' θα το παρει ο διαολος.....
Οποτε τα παρατησα ολα για Σαββατο και ξεκινησα παλι την Κυριακη.
Την καλη ηλεκτροκολληση που εχω για την δουλεια μου την ειχα παει για επισκευη.
Και την ηλεκτροκολληση που εχω για καβατζα (δεν ξεμενω απο τετοια πραγματα) την ειχα στην οικοδομη.....
Οποτε πηγα απο το γραφειο μου και πηρα την argon που εχω εκει. Μονο που το γομαρι ζυγιζει 50 κιλα (χωρις το καρουλι):
Ευτηχως ειχα παρει το terios που δεν εχει καθολου κατοφλι και με διευκολυνε πολυ.
Το θεμα ειναι πως σηκωνοντας 4 φορες 50 κιλα εκτος του κεντρου βαρους μου, με χτυπησε στην μεση και για 3-4 μερες ημουν ξαπλα και ακινητος.......
Προλαβα και τα κολλησα ολα ομως και τα εβαψα οποτε αυριο θα παω να κανω την συναρμολογηση για να τελειωνω με δαυτα.
Φωτο θα δειτε αυριο γιατι δεν ειχα αλλο κουραγιο....
Εχω κανονισει και κατι αλλο αλλα θα το δειτε και αυτο αυριο......
Keep thinking......