Σημερα η μερα ειχε μετρημα. Πολυ μετρημα....
Μετρησα τις διαστασεις του πλαισιου που θα χτιστει η νεα αναρτηση.
Επισης εδω και μερικες μερες εχω αποφασισει να φτιαξω παλι radius arm σαν του μαμα jimny απλα θα ειναι μεγαλυτερα (περιπου 1,30) και θα πιανουν στο κεντρο του μεταξονιου.
Τα νεα μπρατσα ομως θα τοποθετηθουν αναποδα για να κερδισω την διαφορα υψους σε σχεση με πριν.
Εδω μια φωτο του πισω για να καταλαβετε τι εννοω:
Και εδω μια του μπροστα:
Εχω ενα θεμα με τα μπρατσα βεβαια.... Ξερω πως δεν θα ειναι αυτα κανονικα αλλα δεν λενε να ερθουν σε μια ευθεια και τα 2.... κοιταξτε:
Το μπροστινο κοιταει επανω και το πισω ειναι οριζοντιο με το εδαφος..... Θα την βρω την ακρη....
Εδω μια φωτο απο τα γαιδουρια αξονες μεταδοσης.
Ο λεπτος και μακρυς ειναι ο μπροστινος και εχει 2.5cm τηλεσκοπικη διαδρομη και ο χοντρος και κοντος ειναι ο πισω και εχει 3,5cm τηλεσκοπικη διαδρομη.
Εδω μια φωτο απο το καρπουζι ενος patrol ιδιου με το δικο μου μονο που εχει βαλει μια πλακα στις βιδες που κρατανε τους βασιληκους πηρους.
Αυτο γινεται για να σηκωσει πιο ψηλα το σημειο στηριξης της μπαρας διευθηνσης. Ετσι μειωνει την γωνια της και η μπαρα σπρωχνει πλαγια και οχι διαγωνια κατω. Ιδια διαταξη θα φτιαξω κι εγω στο δικο μου.
Ασχετο εδω μια φωτο ενος LJ80 με αεραναρτηση ιδιου τυπου με αυτην που θα βαλω κι εγω.....

Keep thinking......