Aνέκδοτα(αμ πως....δεν θα είχαμε απο αυτό;;;)

Χώρος αναψυχής , ανέκδοτα παροιμίες κτλ όλα εδώ.

Δημοσίευσηαπό Jimnys » Τρί Δεκ 28, 2004 8:39 pm

Jimnys

Δημοσίευσηαπό Jimnys » Τρί Δεκ 28, 2004 8:42 pm

Jimnys

Δημοσίευσηαπό vic » Παρ Δεκ 31, 2004 11:12 am

vic

Δημοσίευσηαπό PYROGAS » Δευτ Ιαν 03, 2005 12:54 pm

-Πως λεγεται ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ που δεν χρησιμοποϊει προφυλακτικο????????

-!!!! :P :P
Άβαταρ μέλους
PYROGAS

Δημοσίευσηαπό Jimnys » Τετ Ιαν 05, 2005 1:17 pm

Jimnys

Δημοσίευσηαπό GiwrgosTH » Πέμ Ιαν 13, 2005 10:47 am

Οδηγάει ένας τύπος στην Εθνική και ξαφνικά βλέπει κάποιον στην άκρη του δρόμου, ντυμένο από πάνω ως κάτω στα πράσινα, να του κάνει νόημα να σταματήσει. Σταματάει ο δικός μας, ανοίγει το παράθυρο και τον ρωτάει "τι συμβαίνει;". "Είμαι ο μπιπ με τα πράσινα και θέλω ένα πακέτο τσιγάρα!" λέει ο άλλος. Έκπληκτος ο οδηγός του δίνει ένα πακέτο τσιγάρα και συνεχίζει τον δρόμο του.
Λίγο μετά βλέπει άλλον ένα, ντυμένο από την κορφή ως τα νύχια με κίτρινα, να του κάνει επίσης νόημα να σταματήσει. Σταματάει, και του λέει ο "κίτρινος": "Είμαι ο μπιπ με τα κίτρινα και θέλω ένα πακέτο χαρτομάντηλα!". Απορημένος πάλι ο οδηγός του δίνει ένα πακέτο και φεύγει.
Στην συνέχεια βλέπει άλλον ένα, ντυμένο στα κόκκινα. "Είμαι ο μπιπ με τα κόκκινα και θέλω ένα προφυλακτικό!". Του δίνει ένα προφυλακτικό ο οδηγός και φεύγει.
Για άλλη μια φορά ο οδηγός συναντάει έναν ακόμα, ντυμένο στα μπλε. Αηδιασμένος πια από την κατάσταση, σταματάει, ανοίγει το παράθυρο και του φωνάζει:
"Ξέρω, ξέρω, είσαι ο μπιπ με τα μπλε. Το διάολο θέλεις;"
"Άδεια και δίπλωμα!"
GiwrgosTH

Δημοσίευσηαπό Jimnys » Παρ Ιαν 21, 2005 4:18 pm

Jimnys

Δημοσίευσηαπό BΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ » Παρ Ιαν 21, 2005 5:22 pm

Tι είπε η Γιαννα στο Θοδωρο....(Αγγελόπουλο)???

(για τη αγοροπωλησία της Πήγασoς)
Άβαταρ μέλους
BΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δημοσίευσηαπό Jimnys » Παρ Ιαν 21, 2005 5:55 pm

Jimnys

Δημοσίευσηαπό GiwrgosTH » Παρ Ιαν 21, 2005 11:13 pm

GiwrgosTH

Δημοσίευσηαπό Jimnys » Σάβ Ιαν 22, 2005 1:35 am

Jimnys

Δημοσίευσηαπό joseph » Δευτ Ιαν 31, 2005 12:49 pm

Αίτηση απαλλαγής από το στρατό (πραγματική επιστολή).

Κύριε Υπουργέ Άμυνας,
επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου. Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.
Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Άρα ο γιος μου είναι θείος μου.
Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου. Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου.
Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.
joseph

Δημοσίευσηαπό maverick » Δευτ Ιαν 31, 2005 2:25 pm

maverick

Δημοσίευσηαπό PYROGAS » Τρί Φεβ 01, 2005 7:44 am

Άβαταρ μέλους
PYROGAS

Δημοσίευσηαπό joseph » Τρί Φεβ 01, 2005 12:02 pm

joseph

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Παιδική χαρά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες