Οδηγίες για αρχάριους... και όχι μόνo

Χώρος αναψυχής , ανέκδοτα παροιμίες κτλ όλα εδώ.

Δημοσίευσηαπό JEO » Πέμ Αύγ 31, 2006 5:22 pm

:offtopic: Για οσους ενδιαφερονται για σοβαρο φτυαρι με σοβαρα υλικα σαν το δικο μου super-dooper φτυαρι να μου στειλουν πμ, θα το φτιαξω και θα τους το φερω στα γραφεια.
Κοστος 10 ευρω (μην ξεγελιεστε απο την χαμηλη τιμη ειναι κορυφαιος συνδυασμος, οχι κινεζικο).
Πολλα φτυαρια και τσαπες ακουω, για να δουμε θα δουλεψουν στις εκδρομες η' θα σφυριζουν.....
Keep thinking......
Άβαταρ μέλους
JEO
Moderator

Δημοσίευσηαπό jimnygirl » Πέμ Αύγ 31, 2006 6:04 pm

Τι βλεπω παιδια το jimnyclub ετοιμαζεται για την εποχη των παγετωνων!Jeo θελω και εγω φτυαρι, θα ερθω να το δω στα γραφεια και μετα θα χρειαστω μαθηματα. Τι λες θα τα καταφερω :?: :?:
Αντε καλο χειμωνα να εχουμε με πολλες βροχες ,χιονια ,λασπες, και πολυ σκαψιμο. :clapping: :clapping: :clapping:
Η δοξα και οι τιτλοι δεν αξιζουν τιποτα στην ζωη της γυναικας με ενα χαμογελο πετυχαινεις περισσοτερα.
Άβαταρ μέλους
jimnygirl

Δημοσίευσηαπό mao » Παρ Σεπ 01, 2006 7:32 am

OK! O Πάνος ανακηρύσσεται πάραυτα σε Γατοπατέρα ή κάτι εξίσου τιμητικό!
Όχι μόνο το αμάξι είναι κουκλί, είναι και.... ΦΟΥΞΙΑΑΑΑΑΑΑ :clapping: :clapping: :hehe:

Μπαλτάκος:
Στις πρώτες 44 σελίδες... κλαίω. Κι ας το έχω διαβάσει 4 φορές.
Αφού σκέφτομαι να βρω τον συγγραφέα και να του χρεώσω τις αντιρυτιδικές ματιών. Απαππαπα!!!!
:rant2:

Φρέσκια απορία:
τα εργοστασιακά ελαστικά... τις βγάζουν τις εκδρομούλες στα βουνά και τσι ραχούλες?

Καλημερούδια :D
"Η όραση βέβαια της σκέψης αρχίζει να γίνεται οξεία, όταν εκείνη των ματιών κοντεύει να παρακμάσει."
Άβαταρ μέλους
mao

Δημοσίευσηαπό ancient » Παρ Σεπ 01, 2006 8:24 am

Καλημερα!!!
Οσον αφορα το βιβλιο , η αναζητηση συνεχιζεται , και θα εχεις συντομα τις εντυπωσεις μου!
Το θηριο σαν οχημα απο μονο του εχει φοβερες δυνατοτητες ακομη και με τα ''μαμα'' ελαστικα!
Εγω ακομη τα φοραω , αλλα εχω ακουσει πως η κατασταση γινεται πολυ καλυτερη αν φορεσεις κατι σε All Terrain!
:hello: :hello:
Π.Σ Το τελευταιο βιβλιο που διαβασα ηταν το ''Τρεις Αιωνες , Μια Ζωη'' της Φιλιως Χαιδεμενου.Η οργη και η θλιψη ηταν παρουσες.
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ.....
Άβαταρ μέλους
ancient

Δημοσίευσηαπό Turanga Leela » Παρ Σεπ 01, 2006 11:42 am

ολο απορίες και ακόμα δεν έχεις πάρει το jimny ...μπράβο μπράβο

το καλοκαίρι με τα μαμίσια στην Ελλάδα .......... ....... ....θα είσαι μια γατούλα με ωραία νύχια . μια τετράδα ΑΤ θα σου φανούν χρήσιμα ειδικά το χειμώνα για να μην είσαι γάτα χωρίς νύχια ή σαν βρεγμένη γάτα ε

Εικόνα
Turanga Leela
HJC Member

Δημοσίευσηαπό jimnygirl » Παρ Σεπ 01, 2006 11:52 am

Καλημερα mao.Το jimnaki παει παντου! Μην το φοβασαι. Τις εκρδομουλες στα βουνα ,τσι ραχουλες, τις λιμνες και τα ποταμια τις περναει αερα πατερα οπως λενε οι ειδικοι.Αν εχει λασπη και κατηφορες ακομα καλυτερα!!
:) :) Λιωσε τα μαμα πρωτα και μετα παρε οπως λεει και ο ancient All terrain και εγω τετοια αγορασα πριν μου το κλεψουν μια νυχτα του Σεπτεμβρη.Θα παθεις απο την διαφορα στην οδηγηση. :thumbsup:
Α! ξεχασα εχω εναν φτερωτο φιλο δεν νομιζω να τον βαλεις στο ματι :?: :?: τον λενε Μαριο και ειναι πρασινος με πορτοκαλι φτερα. :clapping: :clapping:
Η δοξα και οι τιτλοι δεν αξιζουν τιποτα στην ζωη της γυναικας με ενα χαμογελο πετυχαινεις περισσοτερα.
Άβαταρ μέλους
jimnygirl

Δημοσίευσηαπό mao » Παρ Σεπ 01, 2006 12:46 pm

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :rant2:
Μισώ το νερό μισώ το νερό μισώ το νερόοοοοοο
Και τα κοφτερά αντικείμενα επίσης! ξέρετε τι χάλια που είμαι κουρεμένο! θα σκιαχτείτε! :weirdface:

Χάλια πράγμα το νερό, χάλια! Ενώ τα δεντράκια... το χωματάκι... οι καναπέδες... Μια χαρά!
Να φανταστείτε, ένα μπάνιο έκανα φέτος, κι αυτό κατά τύχη, και αμέσως έγινε σεισμός (στην Πεντέλη...). Μου είπανε να μην ξαναπάω, καλού κακού, γιατί εκτός από φούρνους, γκρεμίζονται και βουνά άμα μπαίνω στο θαλασσόμπλιαχχχχχνερο
Τι να πω? Είμαι αθώα!:whistle:

Γατόγραφο Α: το "πρόβλημα" είναι που δεν μου τελειώνουν οι απορίες, χεχ :red:
Γατόγραφο Β: Ο Μάριος και οι λοιποί φτερωτοί της παρέας είναι ασφαλείς, έως υπό την προαστασία μου δηλαδή: άμα πλησιάσει άλλη γαλή θα της κάνω ένα τρομαχτικό κχχχχχχχ και θα τζάσει- στους ξένους φτερωτιούς όμως θα ορμάω, α!
Γατόγραφο Γ: Άντε, καλό ΣΚ - μιας και off-road συγκινήσεις δεν θα έχει, θα μπουκάρω in the kitchen :D
"Η όραση βέβαια της σκέψης αρχίζει να γίνεται οξεία, όταν εκείνη των ματιών κοντεύει να παρακμάσει."
Άβαταρ μέλους
mao

Δημοσίευσηαπό IKE » Παρ Σεπ 01, 2006 12:53 pm

Εχω μια απορία,

mao είσαι γάτα?
Άβαταρ μέλους
IKE
HJC Member

Δημοσίευσηαπό Turanga Leela » Παρ Σεπ 01, 2006 1:01 pm

ελα ρε Γιαννη τι ερωτήσεις είναι αυτές .....λές να είναι ο κοντός με τη γραβάτα
Turanga Leela
HJC Member

Δημοσίευσηαπό jimnygirl » Σάβ Σεπ 02, 2006 5:07 pm

Αχ! Αυτες οι αποριες σου Γιαννη σκοτωτουν ολες τις γατες της Ελλαδος. :shock: :shock:
Μαο ευχαριστω που θα προστατευεις τον Μαριο, στις γατες εχει μεγαλη αδυναμια στους σκυλους εχει προβλημα .Οταν θυμωνει κανει γαβ-γαβ :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
jimnygirl

Δημοσίευσηαπό IKE » Σάβ Σεπ 02, 2006 7:47 pm

εγω ακόμα περιμένω απάντηση απο τους αρμόδιους :whistle:
Άβαταρ μέλους
IKE
HJC Member

Δημοσίευσηαπό mao » Δευτ Σεπ 04, 2006 7:07 am

ΜΑ ΚΑΛΑ??? ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ???Ε?Ε?Ε????? :rant2:
Ολόμαυρη, γυαλιστερή και ολοστρόγγυλη! Φυσικά και είμαι γάτα! Τι άλλο να είμαι???
(σχόλια τύπου "α και νόμιζα ότι ήσουνα χερούλι σε καπάκι κατσαρόλας" ή "μπάλα του μπιλιάρδου μήπως???" να λείπουνε! Α! Έχω και ουρά και γούνα εγώ! Δεν θα μου χαλάσετε το ίμτζ!)
:whistle:

Καλημερούδια καλέ και καλή εβδομάδα και να εξαφανίζεται το βρωμόκρυο παρακαλώ πολύ! 19 βαθμούς είχε το πρωί! μπρρρρρρρρρ! Εγώ δεν έχω πάει διακοπές ακόμα! Πρώτα θα πάω και θα γυρίσω και μετά τα ναζάκια σου καιρέ! Άιντε!

Απορία (μικροσκοπική, τοσοδούλα, έτσι για να μην ξεχνιέμαι...)
Αυτό το bull bar που έσπασε .... πόσο κοστίζει καλέ? Διότι, αφού ενημερώθηκα από φωτό στο google τι εστί bull bar, μετά εντόπισα ότι το Τζιμνούλι δεν έχει από τη μαμά του (φτου της!). Και μετά εμένα μου άρεσε γιατί το κάνει να φαίνεται πιο κακιασμένο. Σαν το γατί μου - που είναι ακόμα μόλις 20 εκατοστά+μια ουρίτσα, αλλά σου κάνει κχχχχχχχχ για να καταλάβεις ότι είναι άγρια γατόνα. Ε... να μην βάλω κι εγώ ένα κχχχχ στο αμάξι????
(αναρωτήθηκα και σε τι χρησιμεύει αλλά... νομίζω κατάλαβα μόνη μου - φτου μη με ματιάξω!)

άντε γεια τώρα :hehe:
Μου έχωσε και δουλειά ο προϊστάμενος. Μα τι άνθρωπος κι αυτός!!!!
Άβαταρ μέλους
mao

Δημοσίευσηαπό mao » Δευτ Σεπ 04, 2006 7:18 am

μπα, άκυρη η απορία μου - απαντήθηκε.
Θα βρω άλλη όμως...
:hello:
Άβαταρ μέλους
mao

Δημοσίευσηαπό Blondy » Δευτ Σεπ 04, 2006 8:46 am

Καλημέρα!!!
Αυτό το bull bar να μην το αγοράσεις!!!!! :hello:
Είναι τζάμπα τα λεφτά που έδωσα!
Από την μία κάνει το Jimny να φαίνεται ομορφούλι,
από την άλλη δεν βολεύει γιατί χάνει αρκετό
από το φυσικό του ύψος μπροστά με αποτέλεσμα
να βρίσκει πιο εύκολα! Εκτός αυτού είναι ακριβό!!!!
Κράτα τα λεφτά σου για κανένα εργάτη...ή αναρτησούλα!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
Blondy

Δημοσίευσηαπό IKE » Δευτ Σεπ 04, 2006 9:10 am

Άβαταρ μέλους
IKE
HJC Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Παιδική χαρά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες