Πωλείται Jimny 4/2008

Ό,τι σας πιάνει τον χώρο και δεν το θέλετε....και ό,τι ψάχνετε ή βρήκατε....εδώ.

Πωλείται Jimny 4/2008

Δημοσίευσηαπό Μιχαήλ » Τρί Ιαν 05, 2010 11:07 pm

Καλημέρα και καλή μας χρονία,

Ήθελα να σας ενημερώσω για την πρόθεση μου να πουλήσω το jimny μου για να αγοράσω sami. Η απόφαση πάρθηκε λόγω αγοράς μιας μηχανής που παρόπλισε το jimny ως όχημα καθημερινής μεταφοράς και το κατέστησε απλά εκδρομικό. Το jimny έχει χρησιμοποιηθεί ως επιβατηγό αλλά κυρίως έχει δει εκδρομική χρήση και ένα σύντομο αγώνα trail ride (στις Σέρρες). Θα ήθελα να προβώ σε πιό σκληροπυρηνικές οδηγικά καταστάσεις και το jimny το λυπάμαι πια.

Δείτε μια αγγελία στο car.gr
http://www.car.gr/508271

Μια γρήγορη λίστα των extra:
Kαλύπτεται ακόμη από την εγγύηση της Suzuki για ένα (1) χρόνο και τέσσερις (4) μήνες.

Όλα τα service έχουν γίνει στην Suzuki και υπάρχει βιβλίο service.

CD Player, με θύρα USB, κάρτα SD, και ικανότητα αναπαραγωγής mp3. Συνοδεύεται από εγκατάστασή τεσσάρων (4)
ηχείων, μπρός-πίσω.

Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό. Προβολείς ομίχλης. Ράγες οροφής και σχάρα.

Λάστιχα: Προσφέρονται δύο σετ ελαστικών, το ένα ασφάλτινο (μαμά) και το άλλο χωμάτινο Insa Turbo Sahara και τα δυο σε καλή κατάσταση. Ρεζέρβα κανονική (μαμά).

Πληρωμένα τελη 2010

Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνετε πως με ενδιαφέρει να συζητήσω και για κάποια πιθανή ανταλλαγή με sami και κάλυψη της διαφοράς με μετρητά.

Η τιμή είναι 12,000 euro.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και αν έτυχε να έχω ξεχάσει κάποια πληροφορία που σας ενδιαφέρει παρακαλώ ρωτήστε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 693 79 378 79 ώρες γραφείου.