ΖΑΝΤΕΣ 16ΑΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ

Ό,τι σας πιάνει τον χώρο και δεν το θέλετε....και ό,τι ψάχνετε ή βρήκατε....εδώ.

ΖΑΝΤΕΣ 16ΑΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ

Δημοσίευσηαπό takis » Σάβ Αύγ 06, 2005 1:31 pm

ΨΑΧΝΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΖΑΝΤΕΣ 16ΑΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ OFFSET. ΣΩΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ +14CM ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΚΩΤΩΘΩ.
takis

Δημοσίευσηαπό sirros » Σάβ Αύγ 06, 2005 9:37 pm

Για σου taki από Πάτρα .πες μας λίγο τι αυτοκίνητο έχεις , αν έχεις jimny με 14cm ζάντες 16 με τόσο αρνητικό offset ώστε να έρθεις στα κανονικά (ύψος – πλάτος )δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις
1 περίπτωση είναι να πάρεις του grand vitara και να της κόψεις και να φτιάξεις ένα αρκετά αρνητικό offset
2 περίπτωση είναι να βάλεις αποστάτες αλλά όχι του εμπορίου , φτιαχτούς περίπου 2΄΄ (5,08cm) ο κάθε αποστάτης και να βάλεις της ζάντες του grand απείραχτες . στο εμπόριο θα βρεις περίπου 1΄΄ . το αρνητικό με τους αποστάτες είναι ότι καταπονείς τα ρουλεμάν .
3 περίπτωση είναι και η καλύτερη να τα συνδυάσεις και τα δυο παραπάνω .
Αποστάτες και κομμένες ζάντες .

Όσο ψιλώνουμε , τόσο αυξάνουμε το πλάτος .

Έχουμε μάχιμα μέλη στην Πάτρα . δωσε πληροφορίες .
sirros

Δημοσίευσηαπό takis » Κυρ Αύγ 07, 2005 11:37 am

φιλε κωστακη, καλημερα. δεν εχω πια jimny. ειμαι με το λευκο samurai που ημασταν στο φενεο. εχω ηδη φτιαξει αποστατες 2,06cm και ψαχνω ειτε οπως ειπες, απο grand,ειτε 16αρα και να την κοψω. δεν ειμαι σηγουρος για την αξιοπιστια του κοψηματος ομως. το samurai φοραει μαμα 15αρα. υπολογιζω να βγω 2,06 cm απο τον αποστατη και 1,1 απο την ζαντα του grand. συνολο 3,07cm σε καθε πλευρα. ακουω τη γνωμη σου!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
takis

Δημοσίευσηαπό takis » Κυρ Αύγ 07, 2005 11:46 am

ξεχασα να σου πω οτι το υψος ειναι +14cm. ξερω. το πλατος ειναι λιγο (+6,10)σε αναλογια. πρωσπαθω ομως να αποφυγω για λιγο καιρο το κοψημο των θολων.θα βρησκουν τα παντα εκει μεσα αν δεν κοπουν. NO MONEY - NO JEEPING.φοραω λαστιχα 215 και στοχος ειναι τα 230.
takis

Δημοσίευσηαπό sirros » Δευτ Αύγ 08, 2005 9:07 am

sirros

Δημοσίευσηαπό sirros » Δευτ Αύγ 08, 2005 9:10 am

sirros

Δημοσίευσηαπό takis » Δευτ Αύγ 08, 2005 12:31 pm

ok. ζαντες μαλλον βρηκα. θα παω τορνο και βλεπουμε.ευχαριστω και ελπιζω το χειμωνα να τα ξαναπουμε στα λασπονερα.
takis

Δημοσίευσηαπό sirros » Δευτ Αύγ 08, 2005 2:25 pm

Θα έρχομαι αρκετά συχνά στην Πάτρα ,ήμουν και πριν 3 μέρες στείλε τηλ με pm να συναντηθούμε ! θα βγούμε σύντομα καλή βόλτα στην Πάτρα , μείνε συντονισμένος .
sirros

Επιστροφή στο Αγορές-Πωλήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες