Αγορά Jimny?

Ό,τι σας πιάνει τον χώρο και δεν το θέλετε....και ό,τι ψάχνετε ή βρήκατε....εδώ.

Αγορά Jimny?

Δημοσίευσηαπό Hangoverera » Παρ Μαρ 23, 2012 7:57 pm

Καλησπέρα, είμαι νέος στο φόρουμ, θέλω εδώ και καιρό να αγοράσω ένα Jimny αλλά τα οικονομικά μου δεν μου το επέτρεπαν, κατάφερα και μάζεψα όμως ένα μικρό ποσό και έχω βρεί μια αγγελία και απλά θα ήθελα τη συμβουλή σας για το εν λόγο αυτοκίνητο καθώς ίσως και μερικές πληροφορίες για το τι θα πρέπει να προσέξω κλπ. Το οτι έχει αρκετά χιλιόμετρα με τρομάζει για να ειμαι ειλικρινής...

Ευχαριστώ πολυ!

εδώ ειναι η αγγελία:

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1815198/
Hangoverera

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » Παρ Μαρ 23, 2012 8:51 pm

καλησπερα !! καλη ειναι η τιμη του δεν λεω αλλα για τοσο παλιο μοντελο και απο μαντρα...δεν 8α το επερνα θα προτιμουσα να εδινα λιγα παραπανω χρηματα...ετσι κ αλιος με τιν συντισηρη του και τα χλμ του ολο και κατι 8α χρειαζεται !!

με μια γρηγορη αναζητηση ειδα αυτη τιν αγγελια στο car ...πιστευο ειναι αρκετα καλητερο απο το προηγουμενο!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2291607/
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
HJC Member

Δημοσίευσηαπό Hangoverera » Παρ Μαρ 23, 2012 9:03 pm

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μένω Αθήνα (το link που μου στείλατε είναι απο Κάρυστο) και τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν κάτι πιο ακριβό δυστυχώς... μάλλον δλδ θα αναγκαστώ να τον παζαρέψω και λίγο... Με τόσα χιλιόμετρα τι μπορεί να χρειάζεται? Κάποιο συνεργείο που να ειδηκεύεται στα Jimny κοντά στην περιοχή Δάφνης-Ηλιούπολης ξέρετε αν υπάρχει?

Ευχαριστώ!
Hangoverera

Δημοσίευσηαπό Antonios » Παρ Μαρ 23, 2012 10:11 pm

Και αυτο της δευτερης αγγελιας κατι εχει... Νομιζω οτι το 2000 δεν είχαν αυτο το σημα στις γρυλιες μπροστα αλλα το αλλο με το ...αδειο "S"
Antonios

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » Παρ Μαρ 23, 2012 10:16 pm

οντος αλλα δεν ειναι τπτ να το αλαξεις!! μπαινει -βγαινει κουμποτο ειναι
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
HJC Member

Επιστροφή στο Αγορές-Πωλήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες