Πρώτος στο ραντεβού ο φίλος και συνjimnyστης PYROGAS. Καπάκι εφτασα κι'εγω , και μεσα σε 5' ολοι μαζί ξεκινήσαμε για Π.Χ. (Παιδική Χαρα)
αφού κόλησα εκει που κολάει συνήθως ο φιλος μου , jimnyblue.
υποχρεώθηκε ο sirros ,(που απο εδω και μπρός τον ονομάζω ENDUROman)
να με ξεκολήσει. Επιδή ομως μου άρεσε ο θόρυβος που κανει το Locker την ωρα που το βγάζεις,(ήχος σχαστρας ΛΕΜΕΕΕΕ), εγω ξανακόλησα !!!!
ξανα-μανά τα ίδια. αντε και περασα.....τί κατάλαβα?????
ολοι οι αλλοι περάσαν χωρις κολήματα.....εκτός απο τον ENDUROman ,που δεν ακούμπησε Π Ο Υ Θ Ε Ν Α !!!!!
Μετα περασαμε το στενο με τα "βραχάκια" και καναμε αμέσως δεξια την κατηφορίτσα, για να παμε και στη συνέχεια της Π.Χ.ς

:D
λασπη λίγη, ετσι ο φίλτατος ENDUROman, αποφάσισε,(χωρις κανεναν δισταγμό και ειδοποιηση) να κανει ενα τεραστιο αλμα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ούτε φώτο για δημοσίευση δεν βγάλαμε...... ο τρελός το ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕ , νόμιζα οτι o jimnys θα εσκαγε με την ρεζέρβα στο έδαφος και μετα θα εκανε καναδυό τούμπες !!!!!!!!!!!!!!!!!
Η αλήθεια ειναι οτι εκανε κατι που εχει ξανακάνει,αλλα εμείς δεν είχαμε ξαναδεί !
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ENDUROman !!!!!
μετα απο εκεί φυγαμε,με πιό σοκαρισμενους τον pyroga και την RICA .
Εγω αυτα τα λαμπαδιάσματα τα εκανα με BMX στην πίστα στο χαλάνδρι, απλα δεν φανταζόμουν οτι θα εβλεπα "ΥΠΤΑΜΕΝΟ JIMNY" .
Τυφλα να εχει ο κεχαϊδης,
τον οποίον και βρήκαμε μετα απο την ορεινή διαδρομή εξόδου στην ασφαλτο, οπου κατεβήκαμε στην ευδαπ. Εκεί ας πουμε,οτι επλυναν τα αυτοκίνητα ο ENDUROman ο pyrogas kai o manwlis. Εγώ δεν το επλυνα.
μετά την ευδαπ ο ΜΑΝΩΛΗΣ πήγε για μπάνιο στον Σχοινιά, ο ENDUROman πηγε για φτιάξιμο το αμάξι , αφου ήθελε ενα "ψιλοσιμαζεματάκι" , ο pyrogas πήγε σπίτι σοκαρισμένος , αλλα και με τα στοιχεία του κολήματός μου !!!! και εγω με τον γιώργο πήγαμε απο την διαδρομη του drive αλλα αντι για Γραμματικό να βρούμε τον δρόμο για φράγμα !!!!!!!!
σε κάποιο σημείο βρηκαμε και ενα παιδί με ενα πολυ "ωραίο" Vitara ,το οποίο εψαχνε τον δρόμο toy DRIVE ! Στον δρόμο μας βρήκαμε και "λίγο" λασπη (βλ.φωτό).Μας ακολούθησε μεχρι το σημειο οπου εμεις στρίψαμε για να ψάξουμε το φράγμα.
Βγήκαμε φράγμα , και τρέχαμε να βρούμε κατι να φάμε, στο "ΚΑΡΑΒΙ",στο Σχοινιά. Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΟ "ΚΑΡΑΒΙ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ !!!!!
φαγαμε μια μπαγκετα και φύγαμε. Πήγαμε σε κοντινο ταβερνάκι και φαγαμε..................ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΑΣ !!!!!!!
λεπτομέριες οταν χωνέψω !!!!!
Αντε , δείτε και μερικες φώτο, και μην ερθετε στην επόμενη βόλτα !!
o ουρανος μου
Το καινουργιο (καφε) jimny μου
Οσο και αν σας φενεται περίεργο ....ΝΑΙ ειναι ο Μανώλης στην Ε.Υ.Δ.Π. ο sirros στο ίδιο σημέιο εκανε τον οδηγό ενος Γυαλισμένου porche-Cayen ενα λασπολουτράκι !!!!!
Ο PYROGAS φένεται "καθαρά" >
